Вафельні тістечка без випічки – хрусткі вафлі зі згущеним молоком і інжиром

Вафельні тістечка можна зробити, навіть їх не випікаючи. І зараз ми розкажемо, як легко приготувати такий десерт. Продовжувати читання Вафельні тістечка без випічки – хрусткі вафлі зі згущеним молоком і інжиром

Розумне тістечко – саме при випічці ділиться на шари

Цей десерт має 3 яскраво виражені шари: пишний бісквіт, заварний крем і вершкове суфле. Його дуже легко приготувати власноруч, якщо знати одну маленьку хитрість. Продовжувати читання Розумне тістечко – саме при випічці ділиться на шари

Мусові тістечка із дзеркальною глазур’ю, шоколадом, ананасом і ківі

Сьогодні будемо готувати надзвичайно легкий, немов хмаринка, десерт. Це мусові міні-тістечка покриті дзеркальною глазур’ю (яка ще має назву глясаж) з шоколадом, ананасом та ківі. Продовжувати читання Мусові тістечка із дзеркальною глазур’ю, шоколадом, ананасом і ківі

Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Новорічне тістечко Ялинка стане прикрасою святкового столу на Новий Рік.  Ще б пак!  Адже воно у формі ялинки! Продовжувати читання Новорічне тістечко Ялинка з кремом

Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Сьогодні я підготувала для Вас рецепт надзвичайно смачного вафельного десерту з маскарпоне та вершками.  Крім того, я розповім, що потрібно робити для того, щоб вафельні ріжки не розмокали від начинки, а залишалися хрусткими і не втрачали власну форму. Продовжувати читання Вафельний ріжок з кремом з маскарпоне – оригінальний вафельний десерт

Пісочні кошички із заварним кремом

Господині, котрі часто готують самостійно кондитерські вироби, завжди хочуть здивувати свої рідних чимсь новеньким. Ця стаття для тих, хто не боїться смачних солодких експериментів. Продовжувати читання Пісочні кошички із заварним кремом

Домашні тістечка макаронс зі смаком лаванди

Макаронс, макарунс чи макарон.  Увесь світ знає і любить ці різнокольорові тістечка.  А багато господинь їх і вдома готують.
Продовжувати читання Домашні тістечка макаронс зі смаком лаванди

Французьке рожеве мигдальне тістечко макарон з лимонною начинкою

Невеликі печива чи то тістечка макарун, макарони чи макарон (фр. macaron) – це національний французький білковий десерт. Якщо ви ніколи їх не куштували, то принаймні чули за нього. Я є великою їх прихильницею і раніше завжди купувала в кондитерській. Але нещодавно знайшла рецепт, як робити макарунс вдома. Продовжувати читання Французьке рожеве мигдальне тістечко макарон з лимонною начинкою

Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Тістечко Шоколадний фондан – це французький десерт з рідкою серединою. Його назва у перекладі означає “шоколад, який тане”. Вважається, що це десерт із капризним характером, а отже, його необхідно правильно випікати. Серединка готового кексу повинна залишитися рідкою, а ніжне бісквітне тісто – пропектися та стати хрустким. Продовжувати читання Фондан шоколадний – хрусткі кекси з рідкою начинкою всередині

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом патісєр

Вперше познайомившись з рецептурою приготування французького тістечка Шу з фіалковим кракеліном, господині сумніваються: чи під силу їм буде справитися з таким десертним шедевром. Але уважно ознайомившись з усіма тонкощами, всі сумніви, зразу ж, розвіюються.
Продовжувати читання Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом патісєр