Яблука, запечені в мікрохвильовці з цукром – це дуже простий десерт. Пропонуємо елементарний рецепт його приготування в мікрохвильовці.
Інгредієнти: Вода, М'ята, Цукор, Яблука
Треба взяти:
- яблуко – 1-2 штуки;
- цукор (кубики) – 1-2 штуки;
- вода – 30-50 міліграмів;
- м’ята – для прикраси.
Як запекти яблука в мікрохвильовці
Добре помийте яблуко, відріжте хвостик та шкірку зверху, зробіть заглиблення. Якщо воно погано стоїть – трохи обріжте його і знизу.
Покладіть в заглиблення цукор, який, до речі, можна замінити медом.
Візьміть неглибоку тарілку, налийте трохи води і поставте в неї яблуко. Запікайте в мікрохвильовці 3,5-4 хвилини, при максимальній потужності.
Ось таким стане ваше яблучко, коли охолоне після запікання..
Подавайте яблука, прикрашені гілочками м’яти.
Вони виходять дуже ніжними та ароматними.
Смачного!