Пісна гречка з овочами – друга страва або гарнір

Для пісного меню ми підготували на сьогодні просту страву на основі гречаної крупи. Гречка з овочами і смачна, і корисна. Як відомо, гречана крупа добре поєднується як з овочами, так і з іншими бюджетними продуктами. Ми використали цю її властивість в запропонованій пісній страві і в підсумку отримали чудову за смаковими якостями кашу з тушкованою овочевою сумішшю. Продовжувати читання Пісна гречка з овочами – друга страва або гарнір

Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Гречка з грибами по-купецьки – поживна і неймовірно проста в приготуванні пісна страва. Вона порадує ситістю, цікавим смаком і легкою структурою – як м’ясоїдів, так і вегетаріанців або людей, які дотримуються посту. Продовжувати читання Гречка з грибами по-купецьки – ситна і смачна пісна страва

Картопля, запечена дольками в духовці, з часником

гарнірКартоплю, напевно, сміливо можна вважати одним з найпоширеніших продуктів у всіх країнах світу. З неї можна приготувати безліч страв. Але, насамперед, це найвідоміший у світі гарнір. Усі знають про картопляне пюре, смажену або відварену картоплю шматочками. Але, найкорисніше буде, якщо її запекти. Продовжувати читання Картопля, запечена дольками в духовці, з часником

Рум’яна картопля запечена в соєвому соусі часточками

Без смачної картопельки не обходиться ні повсякденне меню, ні святкові посиденьки. Готують цей овоч найрізноманітнішими способами. В цій статті мова йтиме про те, як запекти гарну та смачну рум’яну картоплю в соєвому соусі часточками. Продовжувати читання Рум’яна картопля запечена в соєвому соусі часточками

Овочеве пюре з броколі з часниковим маслом

Броколі є ідеальним овочем, що має красивий зовнішній вигляд, максимум вітамінних елементів і ненав’язливий смак. Це відмінний дієтичний продукт.
Продовжувати читання Овочеве пюре з броколі з часниковим маслом

Зелена сочевиця в вершковому соусі на гарнір

Зелена сочевиця в вершковому соусі – це смачний і корисний гарнір, який ніколи не додасть зайвої ваги і наситить організм корисними речовинами. Продовжувати читання Зелена сочевиця в вершковому соусі на гарнір

Швидкий плов із консервованою рибою в духовці

Дуже часто в сучасної жінки залишається мало часу на приготування їжі. А нагодувати рідних, попри всі важливі справи, все одно треба. Тому, такий рецепт, як наприклад, гарнір із рису та рибних консервів у духовці повинен бути в записнику в кожної господині.
Продовжувати читання Швидкий плов із консервованою рибою в духовці

Хрустка запечена картопля з цибулею і травами – смачно та швидко

В період посту для багатьох картопля стає одним із самих популярних продуктів. А все тому, що приготовані з цього коренеплоду страви виходять дуже поживними та смачними. До того ж, приготувати картоплю можна багатьма способами:  відварити цілі бульби, обсмажити шматочками чи тушкувати часточками з іншими овочами. Я сьогодні пропоную швидкий, простий та цікавий рецепт – хрустка запечена картопля з цибулею і травами. Продовжувати читання Хрустка запечена картопля з цибулею і травами – смачно та швидко

Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт

Пісний картопляний папрікаш – смачний картопляний гарнір по-угорськи

Цього разу хочу познайомити вас із пікантною стравою угорської кухні – Paprikás krumpli (паприкаш крумплі) або картопляний паприкаш. Майже всі угорські страви готуються з м’ясом. Але цей пісний картопляний папрікаш можна подавати як окрему страву, так і в якості гарніру до ніжного м’яса кролика, курки чи індички. Велика кількість спецій, особливо різних видів перцю, робить страву трохи гоструватою, але від цього ще більш смачною та пікантною. Продовжувати читання Пісний картопляний папрікаш – смачний картопляний гарнір по-угорськи