Пісне різотто з білим вином – це смачний і пікантний гарнір з золотистими овочами, а в пост – повноцінна, універсальне в подачі страва. Класичне різотто з вином і овочами відмінно підкреслить смак багатьох закусок і овочевих салатів, порадує пікантністю і тонкою винною ноткою в смаку. Щоб в повній мірі відчути чарівний смак справжнього смачного італійського різотто, подавати страву потрібно гарячою. Продовжувати читання Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Тег рецептів: Різотто
Іспанська паелья з куркою і морепродуктами
Серед страв національної кухні Іспанії найбільшою популярністю користується паелья. Рецептів її приготування існує безліч, я ж вам пропоную валенсійський традиційний рецепт – класична паелья з куркою і морепродуктами. Зазвичай, іспанці готують рис з мідіями, кальмарами та креветками на відкритому вогні прямо на природі. Продовжувати читання Іспанська паелья з куркою і морепродуктами
Смачне різотто в мультиварці з м’ясом і овочами
Різотто в мультиварці з овочами – дуже проста і смачна страва, яку може приготувати кожен. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Смачне різотто в мультиварці з м’ясом і овочами
Грибне різотто з печерицями на сковороді
Грибне різотто – це проста і смачна страва, яку легко приготувати на пательні. Зараз ми розкажемо, як це зробити швидко та смачно. Продовжувати читання Грибне різотто з печерицями на сковороді
Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Італійська кухня багата різноманітними варіаціями на тему різотто. Незмінними в кожному рецепті будуть рис, бульйон і вино, все інше залежить від фантазії. Продовжувати читання Різотто на бульйоні з білим вином – класичний рецепт
Різі-бізі
Ця страва з рису родом з Італії. Різі-бізі (або рісі-бісі) готують в регіоні Венето, що біля Венеції. По-італійськи це пишеться як Risi e bisi і є, по суті, одним з видів різотто, приготовленого зі смачним зеленим горошком.
Різотто з овочів
Різотто з овочів – ситна і корисна страва з рису, яка, нарівні з піцою або спагетті, служить візитівкою італійської кухні. Цей рецепт приготування не містить звичних для цієї страви м’яса, риби або інших морепродуктів. Тут тільки рис і овочі.