Цвітна капуста в клярі – це дуже проста, смачна і корисна страва. В цвітній капусті міститься багато мікроелементів, тому її варто готувати хоча б час від часу. Пропонуємо найпростіший рецепт, завдяки якому ви зможете приготувати цю страву в будь-який момент.
Інгредієнти: Борошно, Кольорова капуста, Рослинна олія, Сіль, Яйце
Вам необхідно взяти:
- 1 качан цвітної капусти;
- 2 яйця;
- сіль;
- борошно;
- олію для смаження.
Як смачно приготувати цвітну капусту в клярі
Спочатку розберіть качан на окремі суцвіття, зрізаючи їх гострим ножем біля стовбура.
Далі промийте капусту та варіть в киплячій підсоленій воді 10 хвилин, а потім витягніть і дайте обсохнути.
Збийте з сіллю два курячих яйця, щоб утворилася піна. Крім солі можете додати ваші улюблені спеції.
Далі обваляйте кожен шматочок в борошні.
Потім занурте в збиті яйця, щоб вони повністю покрили капусту.
І обсмажте з обох боків на розжареній олії.
Ось яка смакота у вас має вийти.
Смачного!