Червона риба в клярі на сковороді

Смачна горбуша в клярі – це справжній делікатес, який дуже легко приготувати.  Продовжувати читання Червона риба в клярі на сковороді

Смачний смажений минтай в клярі на сковороді

Рибка минтай – це дуже смачна і поживна страва. Особливо якщо подавати її смаженою. Пропонуємо рецепт смаженого минтая в клярі на сковороді.
Продовжувати читання Смачний смажений минтай в клярі на сковороді

Минтай смажений у борошні на сковороді

Риба – це продукт, який є необхідним для раціону будь-якої людини. Є безліч способів її приготування: варіння, тушіння, під «шубою» овочів або просто смаження. У цій статті варто ознайомитись з тим, як правильно посмажити рибу минтай у борошні на сковороді. Продовжувати читання Минтай смажений у борошні на сковороді

Свіжа салака смажена на сковороді в борошні – смачна і хрустка

Хочу приділити увагу приготуванню такої простої страви, як смажена в борошні салака. Необхідно витратити зовсім трохи зусиль, щоб отримати апетитну рибку з хрусткою скоринкою. Продовжувати читання Свіжа салака смажена на сковороді в борошні – смачна і хрустка

Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Багато господинь, купивши камбалу, не знають як смачно її приготувати. Але це дуже просто. Рецепти з камбалою не мають ніяких заковичок, тому що риба сама по собі досить смачна, навіть, якщо її підсмажити в цілому вигляді.

Продовжувати читання Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом

Червоний морський окунь смажений на сковороді

Смажений окунь – гаряча закуска, яка “виручить” в будь-який момент: чи це святкова вечеря, чи в домі просто є поціновувач риби, який від такої смакоти ніколи не відмовиться. Продовжувати читання Червоний морський окунь смажений на сковороді

Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами

У цьому рецепті розповім як камбалу, в будь-якому випадку смачну та ароматну рибку, приготувати нетрадиційно. Тобто, у нас буде не класична камбала смажена на сковороді або запечена в духовці. Продовжувати читання Камбала смажена в мультиварці з овочами і грибами

Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі

Скумбрія – риба унікальна: доступна, ніжна, багата легко засвоюваним білком і ненасиченими жирними кислотами. Продовжувати читання Смачна скумбрія смажена в соусі теріякі

Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Неймовірно пощастило тим, хто може скористуватися можливістю спіймати рибку з власного ставка та відразу ж її приготувати. Продовжувати читання Карась смажений на сковороді в борошні і майонезі

Фарширований карась смажений на сковороді

Справжні шанувальники смаженої риби та інших рибних страв гідно оцінять мій сьогоднішній шедевр – смаженого на сковороді карася. Для різноманітності пропоную додатково нафарширувати випотрошене черевце риби пасерованими овочами. Продовжувати читання Фарширований карась смажений на сковороді