Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах
Тег рецептів: Страви з соусом
Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом
Часом хочеться здивувати рідних найпопулярнішими екзотичними стравами азіатської кухні, але немає необхідного набору продуктів. Та можна приготувати із тих, що під рукою. А якщо додати соєвий соус (неодмінна складова східних страв), то можна приготувати незвичну та цікаву страву. Продовжувати читання Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом
Курка, тушкована в томатному соусі
Цього разу пропоную Вам разом зі мною приготувати дуже смачну курочку, тушковану в томатному соусі. За цим рецептом куряче м’ясо виходить ніжним, м’яким та соковитим. А завдяки приправам, що в рецепті, тушковане м’ясо набирає вишуканого аромату. Продовжувати читання Курка, тушкована в томатному соусі
Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі
Коли перед господинею постає завдання: нагодувати велику сім’ю, то вона, зазвичай, зупиняє свій вибір на чомусь ситному та, водночас, корисному. Сочевиця із м’ясом та овочами в соусі – саме те, що треба в такому випадку.
Продовжувати читання Сочевиця із м’ясом і овочами в соусі
Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко
Регулярне вживання субпродуктів корисне для нашого організму, тому, дієтологи рекомендують включати їх в раціон хоча б раз на тиждень. Відмінний варіант, який популярний в нашій родині, курячі сердечка. Адже, вони доступні, швидкі у приготуванні та містять багато корисних речовин (білок, вітаміни та мікроелементи). До того ж, правильно та смачно приготовлені курячі серця гармонійно поєднуються з різними гарнірами.
Продовжувати читання Курячі сердечки з печерицями в сметані в мультиварці – смачно, просто, швидко
Фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами
Дуже незручно виходити з ситуації, коли одні члени сім’ї просять фаршировані перці, а іншим до вподоби фаршировані кабачки. Але вихід є завжди. Існує рецепт, що з легкістю все вирішить: на столі буде й фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами. Продовжувати читання Фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами
Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом
Багато господинь, купивши камбалу, не знають як смачно її приготувати. Але це дуже просто. Рецепти з камбалою не мають ніяких заковичок, тому що риба сама по собі досить смачна, навіть, якщо її підсмажити в цілому вигляді.
Продовжувати читання Камбала смажена на сковороді з овочами та томатним соусом
Полтавські галушки на пару в сметанно-часниковому соусі
Шанувальники фільму «Вечори на хуторі біля Диканьки», напевно, пам’ятають сцену, в якій апетитні галушки зі сметаною одна за одною залітали до рота Пузатого Пацюка. Сьогодні пропоную всім поставити себе на місце казкового героя та поласувати національною українською стравою. Отже, сьогодні готуємо смачні полтавські галушки на пару та подаємо на стіл їх у сметанно-часниковому соусі.
Продовжувати читання Полтавські галушки на пару в сметанно-часниковому соусі
Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель
Страви «два в одному» не можуть не подобатись. У такому випадку, не потрібно думати, що приготувати на гарнір або про м’ясну складову. Запіканки є відмінним варіантом. Тому варто взяти до уваги смачну запіканку з макаронів з фаршем і соусом бешамель. Продовжувати читання Смачна запіканка з макаронів з фаршем і соусом бешамель
Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом
Тушкований дикий заєць з аджикою та майонезом – це дуже смачна страва, яка буде ідеальним доповненням до святкового столу. Продовжувати читання Дикий заєць в мультиварці, тушкований з аджикою і майонезом