Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

М’ясо кролика – ніжне, біле, дуже смачне і дієтичне. Тому страви з нього виходять просто шикарні.  Продовжувати читання Кролик тушкований в сметані з цибулею на сковороді

Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Тушковані свинячі реберця з грибами – це неймовірно смачна, проста в приготуванні й поживна страва з підливою для всієї родини. Раптові гості, також не зможуть застати зненацька господиню, якщо у неї під руками буде цей рецепт. Продовжувати читання Свинячі реберця з грибами, тушковані в соусі на сковороді

Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

В цій статті мова йтиме про дуже просту в приготуванні й смачну страву. З легкістю орієнтуватися в рецепті допоможуть покрокові фото. Продовжувати читання Курячі стегна тушковані в соусі з маринованих огірків

Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином  – це рецепт в «кавказькому стилі», який сподобається любителям Східної кухні. До речі, часто люди ставляться до айви насторожено, адже вона терпка. Але цей плід відкриває дуже цікаві смакові якості після термічної обробки.  Продовжувати читання Смачні тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином

Сирні ньокки з овочевим соусом

Італійські ньокки приготовлені з сиру з базиліком були запозичені мною у знаменитого італійського шеф-кухаря Марко Сакко, який так захоплююче розповідав про приготування цієї страви, що мені відразу ж захотілося її спробувати. Продовжувати читання Сирні ньокки з овочевим соусом

Тушковане м’ясо з картоплею в горщиках в духовці – смачна печеня по-українськи

Сьогодні хочу запропонувати на ваш суд традиційний рецепт української кухні – печеня з м’ясом та картоплею, приготовлена в горщиках. В результаті запікання страви в духовці отримуємо ніжне тушковане м’ясо з ароматною картоплею – дуже ситну та смачну другу страву.
Продовжувати читання Тушковане м’ясо з картоплею в горщиках в духовці – смачна печеня по-українськи

Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Макарони – відмінний варіант, щоб приготувати страву нашвидкуруч. Ці висушені вироби з тіста родом із сонячної Італії. Вони займають достатньо вагому нішу в повсякденному меню багатьох родин, адже, смачні та різноманітні страви з макаронів дуже легко приготувати на обід чи вечерю.
Продовжувати читання Смачні макарони з грибами, смаженими у сметанному соусі з цибулею пореєм і томатом

Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей

Азійська кухня сьогодні є трендовою. Саме тому пропонуємо вам  приготувати нестандартну страву  – Курка Сан Бей або Курка Три Склянки. Це цікава і смачна їжа, яка сподобається поціновувачам Східних страв. Продовжувати читання Куряче філе по-китайськи в кисло-солодкому соусі – курка Три Склянки або курка Сань Бей

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами й томатом є повноцінною та ситною стравою. Обравши цей спосіб приготування яловичини, вдасться здивувати гостей, навіть, якщо до їх приходу залишилося менше, ніж три години. Продовжувати читання Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

М’ясні тефтелі з рисом в вершковому соусі з сирною начинкою

М’ясні тефтелі з начинкою з сиру, приготовktні в духовці в томатному і вершковому соусі, дуже простf і, в той же час, дуже смачна страва. Її рекомендовано подавати з відвареною картоплею, пюре або з пастою.

Продовжувати читання М’ясні тефтелі з рисом в вершковому соусі з сирною начинкою