Підлива з курки з майонезом і соєвим соусом – проста та смачна

Як на мене, курка має одне із самих дієтичних та універсальних видів м’яса, готувати яке досить легко. Страви з курятини завжди виходять легкі для засвоювання, ситні та апетитні. А головне, процес приготування не займає багато часу, що для мене теж дуже важливо. Сьогодні викладаю простий покроково оформлений рецепт з фото приготування куриці з соусом. Така смачна підлива з курки з майонезом і соєвим соусом готується швидко.  Продовжувати читання Підлива з курки з майонезом і соєвим соусом – проста та смачна

Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру

Ніжний грибний соус з печерицями, з вершковим смаком і пряними нотками, відмінно доповнить запечені в духовці або приготовлені на пару овочі, шматочки білої риби та найрізноманітніші гарніри. Цей простий у приготуванні та смачний вершковий соус з грибами м’яко тане на гарячих гарнірах, при цьому, надає страві чарівний аромат!  Продовжувати читання Вершковий соус з грибами – смачна підлива до будь-якого гарніру

Мітболи в томатному соусі – смачні м’ясні кульки з підливою

Мітболи в томатному соусі – це один з варіантів приготування дуже смачної страви італійської кухні. Невеличкі кульки можна робити з будь-якого м’ясного фаршу. Вони дуже схожі на фрикадельки або тефтелі. Їх можна запікати в духовці або приготувати як я, на сковороді. Продовжувати читання Мітболи в томатному соусі – смачні м’ясні кульки з підливою

Бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – швидко і смачно

Сьогоднішнє блюдо з соусом – бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – для багатьох може стати універсальною гарячою закускою. Воно і для святкового столу підійде, і в повсякденному меню не замінне. Продовжувати читання Бефстроганов з курки зі сметаною і гірчицею – швидко і смачно

Курячі мітболи в соусі з томату і апельсинів

Мітболи з курячого фаршу в соусі відрізняються швидким приготуванням, багатогранними смаковими якостями і неповторно апетитним ароматом. Рецепт цієї м’ясної страви має яскраву томатну нотку, ніжну, тонку солодкістю і виразну пікантність. Продовжувати читання Курячі мітболи в соусі з томату і апельсинів

Смачна щука тушкована в сметані з цибулею і морквою в мультиварці

Зубасту плямисту прісноводну красуню щуку часто називають царицею річок та озер. Вона за своєю природою хижак і жирок ця риба не має часу нагулювати. Продовжувати читання Смачна щука тушкована в сметані з цибулею і морквою в мультиварці