Фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами

Дуже незручно виходити з ситуації, коли одні члени сім’ї просять фаршировані перці, а іншим до вподоби фаршировані кабачки. Але вихід є завжди. Існує рецепт, що з легкістю все вирішить: на столі буде й фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами. Покроковий простий рецепт з фотографіями, допоможе легко справитися з кожним етапом приготуванням цієї смачної страви.

Фарширований перець

Складники:

  • 5-7 болгарських солодких перців;
  • 1 кабачок;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 700 грамів курячого філе;
  • 150 грамів грибів;
  • 3 ст. л рису;
  • 3 ст. л. томатної пасти;
  • сіль;
  • кріп;
  • чорний мелений перець.

Як приготувати фарширований перець і кабачки

Насамперед, щоб фарширувати перці та кабачок необхідно приготувати смачний фарш. Для цього слід перемолоти в м’ясорубці куряче філе й ріпчасту цибулину.

Фарширований перець

Щоб фарш був ніжним і ароматним краще використовувати моркву та гриби в сирому вигляді. На фото, наприклад, заморожені королівські печериці нарізані на шматки. Моркву потрібно натерти на великій тертці.

Фарширований перець

Після цього фарш треба старанно перемішати, додати до нього промитий рис, чорний мелений перець, нарізаний кріп і сіль.

Фарширований перець

З перців необхідно вирізати плодоніжку та вийняти насінини. Кабачок нарізати на кружечки завтовшки 2-3 см і з допомогою чайної ложки видалити внутрішній шар. Цей кабачковий м’якуш треба подрібнити й з’єднати з м’ясним фаршем.

Фарширований перець

Після цього можна начиняти перець і шматочки кабачка. Потім, овочі слід викласти в сотейник, залити томатною пастою, перемішаною з гарячою водою та посолити.

Фарширований перець

Кабачки та перець фарширований рисом і грибами потрібно тушкувати на повільному вогні до готового стану. Під час приготування на кухні витає неймовірний аромат, що неабияк збуджує апетит. Приготувати фаршировані овочі не складно та й результат порадує всіх. Кожен повинен знати, що вживання якнайбільше “зелених” вітамінів натурального походження, дуже корисне для здоров’я. Тим більше, що є маса подібних смачних рецептів, наприклад, запіканка з кабачками, фарширований перець, кабачки в клярі та інші, які варті того, щоб потрапити в записник більшості господинь.

Фарширований перець

Готовий фарширований перець і кабачки з курячим філе та грибами має неперевершений апетитний вигляд, а петрушка зробить цю смачну картинку ще кращою.