Новорічний салат Годинник – як прикрасити салат на Новий рік 2021

Наближається пора зимових свят. Багато господинь починають готуватися до головного торжества зими, заздалегідь гортаючи новорічні рецепти салатів. Хочеться порадувати близьких смачними стравами та оригінальною подачею! Продовжувати читання Новорічний салат Годинник – як прикрасити салат на Новий рік 2021

Швидкий салат з консервованою квасолею і сухариками

Біла квасоля, яка консервується в банках для тривалого зберігання у власному соку, часто присутня в якості основного інгредієнта в салатах. Популярність даного інгредієнта в подібних стравах легко пояснити – біла квасоля прекрасно уживається в салатах з більшістю інших складових. Наприклад, в нашому запропонованому сьогодні рецепті, разом з нею використовується ковбаса, курячі яйця, сухарики і зелень. Продовжувати читання Швидкий салат з консервованою квасолею і сухариками

Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Сьогодні у нас в меню ситна гаряча перша страва – суп з квашеною капустою на основі курячого бульйону. Аналогічна страва в російські кухні має назву кислі щі. Такий суп з квашеної капусти виходить з насиченим смаком, апетитний і смачний. Подати його можна їдокам зі сметаною або майонезом. Квашена капуста доповнена картоплею і пасерованими овочами. Продовжувати читання Суп з квашеної капусти з куркою і картоплею – кислі щі

Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Манти вважаються родичами пельменів, тільки розміром вони побільші і готуються на пару в пароварці або мультиварці. Начинку для тіста можна приготувати різну, наприклад, в нашому рецепті ми готуємо манти з м’ясом і картоплею. Картопля сира, а фарш накрутили з курячої грудки, але можна взяти і будь-який інший фарш (змішаний, зі свинини і з яловичини). Продовжувати читання Манти з м’ясом і картоплею – смачно і просто

Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

У пісні дні ми не виключаємо зі свого меню вживання домашньої випічки, адже, її теж можна приготувати і смачно, і ситно. У нас сьогодні пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею, пекти який ми будемо в духовці. Начинка для пирога не звичайна – це подрібнена сира картопля, доповнений цибулею і спеціями. Тісто для цієї пісної випічки треба замісити на воді, з використанням рослинної олії і сухих дріжджів. Продовжувати читання Пісний дріжджовий пиріг з картоплею і цибулею в духовці

Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Шанувальникам домашньої випічки – ситної і смачної – пропонується рецепт приготування соковитих м’ясних біляшів. Начинка для даної випічки – це подрібнене яловиче м’ясо, доповнене кубиками картоплі. Випікати свої біляші буду в духовці, а тісто для них вирішила замісити на сухих швидкодіючих дріжджах. Смачні домашні біляші в духовці – відмінна дієтична страва для ситного перекусу! Продовжувати читання Біляші в духовці з начинкою з фаршу і картоплі – смачні і дієтичні

Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко

Для приготування такої смачної і ситної страви як пельмені, є безліч рецептів. І, хоча, принцип готування домашніх пельменів, на загал, схожий, відмінності все ж є. Наприклад, наші, запропоновані сьогодні, домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко, дійсно, нагадують вушка. Начинка в них не жирна, можна сказати дієтична – це перекручена яловичина, доповнена подрібненою цибулею і спеціями. Продовжувати читання Домашні пельмені з яловичини Ведмеже вушко

Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом

Цей смачний печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом я називаю Золота осінь – це яскрава і смачна страва простого приготування. Для створення такої печінкової закуски потрібно мінімум компонентів і всі вони бюджетні і доступні. Спробуйте приготувати такий печінковий салат до свята, підготувавши всі компоненти з вечора. Продовжувати читання Печінковий салат з морквою, цибулею, яйцем і майонезом