Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою. Продовжувати читання Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Кростата – це італійський пиріг з розсипчастого тіста. Пропонуємо вам рецепт оригінальної випічки з яблуками, кабачками та мигдалевими горішками. Продовжувати читання Кростата з яблуками, кабачками і мигдальними горішками

Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Смачний овочевий торт з кабачків з морквяною начинкою

Торт кабачковий з прошарком з морквини з часничком – це цікава гостра страва, яка точно буде смакувати любителям кабачків. Продовжувати читання Смачний овочевий торт з кабачків з морквяною начинкою

Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Овочеве соте з баклажанами та кабачками – проста, поживна, смачна і дієтична страва. Продовжувати читання Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Тушкована курка в скляній банці, запечена в духовці з овочами

Курка легкодоступний продукт, тому у кожної господині є безліч рецептів її приготування. Одні люблять суп з курятини, інші — запечену цілком у духовці чи приготовану на пару або обсмажену до рум’яної скоринки. Та я хочу сьогодні поділитися з господинями рецептом, який дуже простий, але незаслужено забутий. Це курка з овочами, яка запікається у власному соку в банці у духовці. Продовжувати читання Тушкована курка в скляній банці, запечена в духовці з овочами

Овочевий террін з грибами лисичками

Террін з кабачків з грибами та сиром – це страва запозичена з французької кухні (фр. Terrine). Така назва через прямокутну форму. Террін нагадує й паштет й запіканку. Він має повітряну та ніжну структуру й гарно ріжеться. Продовжувати читання Овочевий террін з грибами лисичками

Мафіни з кабачків з сиром

Коли приходить сезон кабачків, господині стараються приготувати з них якомога більше страв, щоб сповна насолодитися їх смаком. Тому їм цікаво буде ознайомитися з рецептом дієтичних, смачних, повітряних мафінів з кабачків з сиром. Продовжувати читання Мафіни з кабачків з сиром

Незвичайний салат-закуска з кабачків з горіхами і часником

Цей оригінальний салат (також його можна назвати незвичайною закускою) з молодих кабачків за рецептом, що я сьогодні пропоную, урізноманітнить Вашу щоденну їжу. А якщо подати його до святкового столу, то він неодмінно приверне увагу гостей своїм складом та пікантним смаком. Продовжувати читання Незвичайний салат-закуска з кабачків з горіхами і часником