Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Всім відомо, що свиняче м’ясо чудово поєднується з багатьма інгредієнтами, в тому числі і з овочами. У нашому, представленому сьогодні рецепті, ми тушкуємо свинину разом з солодким болгарським перчиком і солоними огірками. Що б вийшла дійсно ніжна і смачна свинина тушкована з овочами і томатною підливою потрібно не так багато складових. Для приготування м’ясної страви візьмемо м’якоть свинини, солодкий болгарський перчик, ріпчасту цибулю, спеції (у нас сіль, чорний мелений перець і мелена паприка). Продовжувати читання Свинина тушкована з овочами і томатною підливою

Овочевий салат з дайкона – простий і смачний

Для урізноманітнення пісних днів пропонуємо простий рецепт овочевого салату з редьки дайкон. У цій салатній страві зібралися овочеві представники, кожен з яких за своїми смаковими і корисними якостями, безумовно, заслуговує на увагу. Продовжувати читання Овочевий салат з дайкона – простий і смачний

Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Зазвичай, кулінарки не приділяють належної уваги субпродуктам та рідко готують з них страви, особливо, коли мова йде про нирки. А даремно. Адже, баранячі, свинячі та яловичі нирки – це джерело цінних мікроелементів. До того ж, за якістю та вмістом білків нирки не поступаються м’ясу. Головне – правильно приготувати цей субпродукт, щоб позбутися специфічного запаху та отримати смачну страву. Продовжувати читання Яловичі нирки тушковані з овочами та підливою

Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів

Коли на зміну осені поступово приходить зима, актуальною стравою на столі стають різноманітні вітамінні овочеві салати. Сьогодні пропоную вашій увазі смачний та дуже корисний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших сезонних овочів. Можна заправити його винним оцтом або ж збризнути лимонним соком. Продовжувати читання Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів

Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Обсмажені на сковороді рум’яні гарячі бутерброди – це швидкий варіант смачного та ситного сніданку. На приготування цієї смакоти знадобиться всього лише 10 хвилин. До того ж, готувати цю закуску можна з різними, так би мовити, начинками. Гарячі бутерброди з сиром і яйцем гарно вгамують голод і між основними прийомами їжі. Продовжувати читання Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Сирна закуска з червоним перцем

Сирна закуска – це дуже проста і смачна страва, рецепт якої ми зараз вам розкажемо. Така закуска чудово йде до пива або вина. Продовжувати читання Сирна закуска з червоним перцем

Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Бігус зі свіжої капусти з куркою

Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою

Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці

Фаршировані перці можуть бути дієтичними, якщо знати, як правильно їх приготувати. Зараз ми поділимося з вами рецептом низькокалорійних фаршированих перців, запечених в духовці.
Продовжувати читання Дієтичні фаршировані перці запечені в духовці