Домашня риба пряного посолу

Смачна риба домашнього пряного посолу прикрасить як щоденний, так і святковий стіл. Головне: підібрати відповідні прянощі та правильно її засолити, тоді і дешева риба буде смакувати краще, ніж найдорожчі сорти, наприклад, сьомга. Сьогодні я пропоную простий рецепт, як приготувати рибу пряного посолу в домашніх умовах. Щоб було зрозуміліше, до опису додаю покроково відзняті фото. Продовжувати читання Домашня риба пряного посолу

Смачна маринована скумбрія швидкого приготування по-домашньому

Моя улюблена риба – скумбрія, при чому, я із задоволенням вживаю її в будь-якому вигляді: в’яленою чи копченою, маринованою чи запеченою. Але більш за все мені до душі скумбрія маринована із цибулею. Домашня маринована скумбрія швидкого приготування із хрусткою цибулею настільки смачна, що перед нею просто неможливо встояти.
Продовжувати читання Смачна маринована скумбрія швидкого приготування по-домашньому

Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Горбуша – смачна і, відносно, недорога риба. Красиве червоне м’ясо відрізняється ніжністю, але саме по собі не жирне. Тому, смажена або запечена риба може вийти надмірно сухою. Інша справа солона горбуша. Продовжувати читання Дуже смачна солона горбуша пряного посолу

Смачний оселедець маринований в домашніх умовах шматочками

Коли хочеться солоної рибки, не обов’язково купувати її в магазині. Можна швидко та недорого приготувати маринований оселедець в домашніх умовах. Продовжувати читання Смачний оселедець маринований в домашніх умовах шматочками

Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму

Хочу сьогодні поділитися рецептом скумбрії фальшивого копчення, приготування якої забере у вас всього-на-всього три дні. Готова солона скумбрія в цибулинні і чаї виходить дуже смачна і ароматна. Продовжувати читання Домашня фальшива копчена скумбрія в цибулинні і чаї без рідкого диму

Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска

У сирій рибі міститься величезна кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. Але вживати в їжу рибу, що не пройшла термічну обробку багато людей вважають небезпечним. Я хочу презентувати господиням свій простий рецепт за яким ви сміло зможете приготувати мариновану рибу Хе по-корейськи в домашніх умовах.  Продовжувати читання Корейський салат Хе з риби з морквою і овочами – смачна холодна закуска