Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Доволі банальна життєва історія стала причиною появи в нашій родині цієї страви. Звернулася до чоловіка з проханням порізати рибу на шматочки, щоб їх можна було посмажити. Він порізав рибу великими стейками. Такі товсті шматки риби смажити довелося б доволі довго. Ба більше, весь будинок буде смердіти смаженою рибою. Рішення прийнято було швидко – потрібно запекти товстолобика в духовці, попередньо просочивши соусом. Соус виготовила з наявних у холодильнику продуктів, що підходили до рибної страви. Продовжувати читання Запечений стейк товстолобика в лимонно-медовому соусі

Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Щука, запечена в духовці й фарширована морквою та цибулею, є чудовим варіантом швидкого та смачного приготування риби на обід чи вечерю. Не варто лякатися назви страви. Рецепт насправді досить простий, а на приготування не прийдеться витрачати багато часу. Продовжувати читання Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Сьогодні пропоную запекти горбушу у духовці. В поєднанні з овочами, ця страва виходить неймовірно смачною й соковитою. “Горбуша по-луганськи” (саме таку назву має цей рецепт) чудово підходить як до святкового столу, так і на кожен день.   Продовжувати читання Смачна і соковита горбуша з овочами, запечена в духовці

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані підкорює легкістю у приготуванні та смаком. Продовжувати читання Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані

Скумбрія запечена в духовці з цибулею і смачний рисовий гарнір

Пропоную дуже корисний рецепт скумбрії, запеченої в духовці з цибулею. Скумбрія, нафарширована смаженою цибулею, виходить дуже ніжною, соковитою та смачною. Продовжувати читання Скумбрія запечена в духовці з цибулею і смачний рисовий гарнір

Запечений карась у духовці цілком

Ті, хто часто має в холодильнику кілька свіжих карасів, любить запікати їх в духовці. Це надзвичайно смачно.
Продовжувати читання Запечений карась у духовці цілком

Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Рибу в клярі можна не тільки смажити, а і запікати. Зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Запечена риба в рисовому клярі в духовці

Смачна сьомга запечена в духовці в рукаві

Рибу, особливо червону, цінують за її корисні властивості, які необхідні для здоров’я дорослих і дітей. Вона містить у своєму складі протеїни, жирні кислоти, вітаміни й мінеральні речовини. Приготувати сьомгу не смачно просто неможливо, у неї настільки виражений смак, що мудрувати над рецептом зовсім не потрібно. Продовжувати читання Смачна сьомга запечена в духовці в рукаві