Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Смачна сьомга запечена в духовці в рукаві

Рибу, особливо червону, цінують за її корисні властивості, які необхідні для здоров’я дорослих і дітей. Вона містить у своєму складі протеїни, жирні кислоти, вітаміни й мінеральні речовини. Приготувати сьомгу не смачно просто неможливо, у неї настільки виражений смак, що мудрувати над рецептом зовсім не потрібно. Продовжувати читання Смачна сьомга запечена в духовці в рукаві

Дикий заєць в рукаві запечений в духовці – соковитий і ніжний

М’ясо дикого зайця надзвичайно корисне, але потребує особливого приготування. Основна проблема в тому, що на відміну від домашньої кролятини дике м’ясо більш жорстке. Якщо не правильно його готувати, воно вийде сухим та твердим і смачною та корисною таку страву аж ніяк не назвеш. Пропоную вам рецепт, як запекти дику зайчатину так, щоб м’ясо вийшло смачне та соковите. Продовжувати читання Дикий заєць в рукаві запечений в духовці – соковитий і ніжний

Молода картопля запечена з м’ясом в рукаві в духовці – дивовижно смачна

Молода картопля – унікальний продукт. Як її не приготуй, вона завжди виходить апетитна та смачна. І в смаженому вигляді, і відварна з часником, і зі сметанкою та зеленню, і просто з масличком. В моїй же родині найчастіше готується молода картопля запечена з м’ясом в рукаві. Цього разу у мене були свинячі реберця, але можна готувати з любим іншим м’ясом.
Продовжувати читання Молода картопля запечена з м’ясом в рукаві в духовці – дивовижно смачна

Медова курка запечена в рукаві – половина тушки в медово-імбирному маринаді

Запечена в духовці курка не завжди виходить вдалою, такою, щоб і м’ясо було ніжним, і сама птиця апетитною та ароматною. Пропоную перевірений рецепт запікання курки з використанням маринаду з меду, лимону та свіжого імбиру. Цитрус допоможе м’ясу залишитися соковитим та ніжним, корінь імбиру додасть пікантності смаку, а мед при запіканні утворить апетитну рум’яну скоринку. Продовжувати читання Медова курка запечена в рукаві – половина тушки в медово-імбирному маринаді

Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання

Так склалося, що я дружина мисливця, тому готувати дичину мені доводиться доволі часто. Але м’ясо більшості диких тварин і птахів досить сухе і приготувати з нього смачну і соковиту вечерю зможе не кожна господиня. Хочу поділитися з вами своїм перевіреним домашнім методом запікання фазана в духовці в рукаві для запікання. Дикий фазан маринований у вині та приготовлений таким способом, виходить дуже ніжним, соковитим і ароматним. Продовжувати читання Дикий фазан в духовці – маринований у вині і запечений в рукаві для запікання

Варений рулет зі свинячої підчеревини в мультиварці

Варений рулет зі свинячої підчеревини можна готувати як в звичайній каструлі, так і у мультиварці. Особисто мені більше подобається другий варіант. Але ви, мої любі кулінарки, можете обрати той спосіб варки, який для вас більш зручний. Продовжувати читання Варений рулет зі свинячої підчеревини в мультиварці

Картопля з медом і гірчицею запечена в рукаві

Запропонована сьогодні до приготування запечена в рукаві картопля з медом і гірчицею стане пікантним і смачним гарніром, який доповнить багато м’ясних та рибних страв. Продовжувати читання Картопля з медом і гірчицею запечена в рукаві

Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Презентовані сьогодні ароматні, соковиті і дуже смачні курячі стегна в кисло-солодкому соусі стануть азіатською родзинкою на вашому столі. Продовжувати читання Курячі стегна в кисло-солодкому соусі запечені в рукаві

Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска

Цього разу, запечена в духовці пастрома з курки маринується в молоці, з паприкою та прянощами. Вона припаде до смаку любителям м’ясних і пікантних страв. Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці має приємний кисло-солодкий смак і відрізняється неймовірно ніжною і м’якою структурою. Продовжувати читання Пастрома з курячої грудки в молоці і паприці – смачна м’ясна закуска