Рибу в клярі можна не тільки смажити, а і запікати. Зараз ми розкажемо, як це зробити.Для приготування вам знадобиться декілька інгредієнтів, що є в кожному домі та рисовий кляр.
Інгредієнти: Минтай, Риба, Рисовий кляр, Сіль, Спеції, Цибуля, Яйце
Отже, візьміть наступні продукти:
- 1,2 кілограма свіжої риби;
- 1 чайну ложку спецій для риби;
- ½ чайної ложки морської солі;
- 2 цибулини;
- 1 порцію рисового кляру + дрібка розмарину;
- 1 маленьке куряче яйце для змащування.
Як запекти рибу в клярі в духовці
Спочатку зробіть кляр. Потім почистіть рибу, якщо це не філе, добре помийте і поріжте на шматочки шириною 5-6 сантиметрів. Складіть їх в скляну форму, змастіть олією та з усіх боків посипте спеціями і сіллю.
Візьміть цибулю, поріжте її півкільцями, обсмажте на пательні, щоб вона стала золотою, і викладіть на рибу.
Розігрійте духовку до 180-ти градусів за Цельсієм та ввімкніть конвекцію (або просто лишіть дверцята причиненими).
Залийте рибу рисовим кляром і поставте в духовку на 30-35 хвилин.
Потім змастіть кляр збовтаним яйцем та випікайте страву ще 5-7 хвилин.
Ось і все, ваша нестандартна запіканка готова.
Можете викладати її на тарілки.
Така риба чудово смакує з овочами, картоплею та іншими гарнірами. Готуйте і насолоджуйтеся прекрасним смаком.