Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Сьогодні я поділюся з вами рецептом вареного сала в цибулинні.  Маринується воно з червоним перцем та часником.  Результат – дивовижний!  Сало виходить надзвичайно ніжним.  А якщо ви візьмете сало з прошарком м’яса, то воно й охолонути не встигне!  Тож беріть великий шматок і смакуйте із задоволенням.

Продовжувати читання Варене сало в цибулинні, смачне сало з перцем і часником або попрікашка

Мариноване сало в розсолі з оцтом – смачне сало по-закарпатськи

Таку закуску з маринованого сала я спробувала в одному з закарпатських ресторанів. Така ароматна та проста у приготуванні ситна закуска настільки вразила мене своїм смаком, що я познайомилась з шеф-кухарем та дізналась рецепт приготування. Тепер, смачне мариноване сало в розсолі з оцтом готую регулярно вдома. Тепер, без цього оригінального та смачного сала по-закарпатськи не відбувається в нашому домі жодного застілля. Продовжувати читання Мариноване сало в розсолі з оцтом – смачне сало по-закарпатськи