М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Коли я вперше подала гостям таку випічку, ніхто особливо не звернув уваги, мабуть, подумали: простий французький багет, тільки спечений вдома. Та як же всі здивувалися, коли при розрізанні побачили соковиту м’ясну начинкою під хрустким тістом. Рулети справляли враження багетів, бо я полила їх соєвим соусом, а він залишив гарні смужки на поверхні м’ясних рулетів. Продовжувати читання М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Слойки з м’ясом з готового листкового тіста – смачні та повітряні листкові булочки

Готове листкове тісто може виручити вас і коли до вас несподівано завітали гості, і коли швидко хочеться спекти щось смачне. З нього виходять дуже смачні повітряні слойки з начинкою, тим паче що клопоту з їх приготуванням дуже мало. Начинку для таких листкових булочок вибирайте на свій смак: гриби, м’ясо, ягоди або сир. Продовжувати читання Слойки з м’ясом з готового листкового тіста – смачні та повітряні листкові булочки