Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів

Коли на зміну осені поступово приходить зима, актуальною стравою на столі стають різноманітні вітамінні овочеві салати. Сьогодні пропоную вашій увазі смачний та дуже корисний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших сезонних овочів. Можна заправити його винним оцтом або ж збризнути лимонним соком. Продовжувати читання Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів

Дріжджовий хліб з гарбуза в духовці

Дріжджовий хліб з гарбуза в духовці – це не тільки смачно, але і корисно. І пекти такий хліб зовсім не складно. Зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Дріжджовий хліб з гарбуза в духовці

Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Фокачча – знаменитий італійський тонкий хліб, який можна подавати з різними стравами, адже він неймовірно смачний.  Продовжувати читання Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Мафіни з кабачків з сиром

Коли приходить сезон кабачків, господині стараються приготувати з них якомога більше страв, щоб сповна насолодитися їх смаком. Тому їм цікаво буде ознайомитися з рецептом дієтичних, смачних, повітряних мафінів з кабачків з сиром. Продовжувати читання Мафіни з кабачків з сиром

Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

Паста Болоньєзе – знаменита італійська страва, що представляє собою спагеті під м’ясним соусом. Родом вона з міста Болонья. Отже, готуємо сьогодні спагеті з соусом болоньєзе. Робиться це на диво просто. Зауважу, що до складу пікантного м’ясного соусу входить біле вино, однак, страву можна сміливо давати навіть дітям. Адже в процесі тушкування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише ніжний винний присмак. Продовжувати читання Спагеті з соусом болоньєзе в домашніх умовах

М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Коли я вперше подала гостям таку випічку, ніхто особливо не звернув уваги, мабуть, подумали: простий французький багет, тільки спечений вдома. Та як же всі здивувалися, коли при розрізанні побачили соковиту м’ясну начинкою під хрустким тістом. Рулети справляли враження багетів, бо я полила їх соєвим соусом, а він залишив гарні смужки на поверхні м’ясних рулетів. Продовжувати читання М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Салат із топінамбура з капустою і морквою – вітамінний, смачний та корисний

Смачний та корисний вітамінний салат можна зробити з будь-яких сезонних овочів. Я сьогодні пропоную приготувати легкий вітамінний салат із топінамбура з капустою і морквою. Зазначу, що топінамбур, це рідкісний для буденного меню овоч. Цей коренеплід ще відомий як «земляна груша». Продовжувати читання Салат із топінамбура з капустою і морквою – вітамінний, смачний та корисний

Запечені в духовці язички-кабачки з грибами і м’ясом

У розпал літнього сезону та початку осені у кожної господині є можливість приготувати будь-яку страву з кабачків та різних свіжих овочів. Рецепт, яким я хочу сьогодні поділитися з Вами, дуже простий. Пропоную разом зі мною приготувати соковиті кабачки зі змішаним фаршем (гриби з курячим м’ясом), притрушені шаром сиру. Продовжувати читання Запечені в духовці язички-кабачки з грибами і м’ясом

Домашній італійський хліб з томатом

Під час відпочинку у Сицилії я мала нагоду скуштувати справжній італійський томатний хліб з прованськими травами.  Його смак мене настільки вразив, що я вирішила адаптувати його рецепт під наші продукти і тепер частенько печу його вдома. Продовжувати читання Домашній італійський хліб з томатом