Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Курка — неймовірно поширений продукт. На просторах інтернету існує, напевно, понад 1000 страв з цього м’яса. Саме багатогранність продукту є причиною такої численності. Курка набуває різних смаків у залежності від спецій та способу приготування. Цей продукт використовується в національних кухнях Грузії, Індії, Франції та інших країн світу. Продовжувати читання Мариноване куряче філе в кунжуті в духовці

Салат з яблуком з селери і моркви – “Пікантний”: рецепт з фото

Салат з яблука та селери має привабливий вигляд та пікантний смак.  Ця вітамінна тарілка гарантовано прикрасить будь-який святковий стіл і обов’язково отримає позитивні відгуки від ваших гостей.  До речі, цей салат можна приготувати й на Яблучний Спас без порушення Успенського посту.

Продовжувати читання Салат з яблуком з селери і моркви – “Пікантний”: рецепт з фото

Домашній соус для салату – три кращих рецепта

До будь-якого салату: просто з овочів чи з найскладніших компонентів, потрібна заправка. Якщо Ви постійно заправляєте салати сметаною, майонезом чи рослинною олією, то, спробувавши три мої нові рецепти, Ви приготуєте звичайні салати з оригінальними та пікантними смаками. Продовжувати читання Домашній соус для салату – три кращих рецепта

Дріжджовий листковий пиріг із куркою та картоплею

Сьогодні мова піде про приготування смачного й досить швидкого дріжджового листкового пирога з куркою та картоплею. Тому варто запастися курячим філе та картопляним пюре.  Продовжувати читання Дріжджовий листковий пиріг із куркою та картоплею

Куряча начинка для пиріжків, млинців, піци, шаурми або пирога

Начинка з курячого філе може використовуватися в різних стравах і завжди чудово смакуватиме. Продовжувати читання Куряча начинка для пиріжків, млинців, піци, шаурми або пирога

Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Хумус з кедровими горішками – це проста та ситна закуска, яка чудово смакує з лавашем або чорним чи білим хлібом. Продовжувати читання Домашній хумус з кедровими горішками і кінзою

Арабський салат Табуле з булгуром

В арабській кухні найпопулярнішим салатом є «Табуле», який ідеально підходить до усіх м’ясних страв. Його люблять вегетаріанці та люди, що дотримуються посту.
Продовжувати читання Арабський салат Табуле з булгуром

Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний

В рейтингу моїх улюблених страв перше місце посідає плов. Існує маса рецептів приготування цієї смакоти із рису. Страву можна готувати не лише з додаванням різних інгредієнтів, а ще й різними способами. Наприклад, для сніданку можна сміливо обсмажувати інгредієнти та готувати плов на сковороді. А от на вечерю краще приготувати плов в мультиварці, без смаження. При такому приготуванні вийде трохи легший для травлення варіант. Я сьогодні готую смачний та яскравий плов з куркумою зі свинини на сковороді. Продовжувати читання Плов з куркумою зі свинини на сковороді – дуже яскравий та смачний

Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Авокадо є основним інгредієнтом відомого класичного мексиканського зеленого топінг-соусу гуакамоле. А ось, що стосується часнику та пекучого перцю, то тут господині мають право вибору. Можна додавати до соусу лише один зі складників, а можна й той і інший. Навіть, знаючи такі тонкощі рецепту, більшість не знає з чим і як їсти гуакамоле. Продовжувати читання Гострий мексиканський топінг-соус гуакамоле з авокадо

Запіканка з грибами та сиром на подушці з кабачків у духовці

Запіканку з грибами та сиром на подушці з кабачків можна приготувати досить легко в духовці, страва виходить дуже апетитною, соковитою та смачною. Замість шампіньйонів можна брати будь-які інші гриби, що подобаються. Продовжувати читання Запіканка з грибами та сиром на подушці з кабачків у духовці