Цю оригінальну несолодку начинку для млинців або пиріжків з грибів, шинки і шпинату приготувати досить легко. Продовжувати читання Несолодка начинка з шинки, грибів і шпинату для млинців
Інгредієнт рецептів: Оливкова олія
Відбивні зі свинини в клярі на сковороді – смачні, м’які та соковиті биточки
Зазвичай я готую на закуску різноманітні страви з курячого м’яса, а от пригостити рідних свининою доводиться не так часто. Коли ж напередодні вихідних мені до рук потрапив невеликий свіжий шматок м’яса від кабанчика, я вирішила на вечерю зробити улюблену страву чоловіка – м’які та соковиті відбивні зі свинини в клярі смажені на сковороді.
Продовжувати читання Відбивні зі свинини в клярі на сковороді – смачні, м’які та соковиті биточки
Томатний суп Гаспачо – холодний іспанський суп з томатів
Класичний іспанський томатний суп Гаспачо – кращий холодний суп, який мені доводилось їсти. Він дуже швидкий у приготуванні, насичує та втамовує спрагу і не займе багато часу при приготуванні в домашніх умовах. Як часто буває в кулінарії, іспанський суп із помідорів Гаспачо має не один рецепт приготування та різні складові. Зауважу, що класичний рецепт – це холодний суп, але вже давно готують і гарячий Гаспачо. Продовжувати читання Томатний суп Гаспачо – холодний іспанський суп з томатів
Смачне овочеве рагу з м’ясом на сковороді
Весняний сніданок має бути особливим, адже в цю пору так хочеться яскравих ароматів і барв. Організм після холодної пори року вимагає максимум вітамінів, тому така овочева страва допоможе поповнити запаси корисних речовин в організмі. Сьогодні і я порадувала своїх близьких неймовірно смачною стравою, яка називається дуже просто – овочеве рагу з м’ясом. Продовжувати читання Смачне овочеве рагу з м’ясом на сковороді
Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками
Шукаючи простий та оригінальний рецепт паски я зупинила свій вибір на цьому італійському рецепті. Мене зацікавив дуже легкий рецепт тіста в поєднанні з різноманітністю начинок і незвичайною формою. Ну просто шикарна великодня паска-вінок. Продовжувати читання Великодня паска-вінок – плетена італійська паска з начинками
Куряча пастрома в духовці запечена у фользі
Ароматна куряча пастрома в духовці запечена зі спеціями, стане рятівницею для багатьох господинь. Щоб створити в домашніх умовах цю універсальну м’ясну закуску для всієї родини, треба мінімум зусиль і компонентів. Домашня пастрома з курячої грудки може бути приготовлена як у нас, в гострому варіанті, або в більш ніжному варіанті – без пікантних спецій. Продовжувати читання Куряча пастрома в духовці запечена у фользі
Заварні млинці з кунжутом – на окропі та молоці
Масляна вже пройшла, але мої домашні любителі млинців ще їх не наїлися. 🙂 Сьогодні, вирішила їх побалувати. Буду готувати смачні заварні млинці з кунжутом. Продовжувати читання Заварні млинці з кунжутом – на окропі та молоці