Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Обсмажені на сковороді рум’яні гарячі бутерброди – це швидкий варіант смачного та ситного сніданку. На приготування цієї смакоти знадобиться всього лише 10 хвилин. До того ж, готувати цю закуску можна з різними, так би мовити, начинками. Гарячі бутерброди з сиром і яйцем гарно вгамують голод і між основними прийомами їжі. Продовжувати читання Гарячі бутерброди з сиром і яйцем на сковороді – прості та смачні

Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Сирна закуска з червоним перцем

Сирна закуска – це дуже проста і смачна страва, рецепт якої ми зараз вам розкажемо. Така закуска чудово йде до пива або вина. Продовжувати читання Сирна закуска з червоним перцем

Бігус зі свіжої капусти з куркою

Бігус – ситна і смачна страва з капусти та курки. Продовжувати читання Бігус зі свіжої капусти з куркою

Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

По сьогоднішній день пам’ятаю, як була ще дитиною і з великим задоволенням їла у бабусиній затишній хатині неймовірно смачний, наваристий та запашний червоний борщ. З того часу я перепробувала багато варіантів цієї гарячої першої страви, та вони не смакували, як той, бабусин борщик. Приготувати традиційний червоний борщ не складно. Продовжувати читання Класичний рецепт українського борщу з квасолею і м’ясом

Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом

Рецепт пісного борщу з квасолею, грибами та гарбузом має “глибоке коріння”. Господиня, що чемно з ним поділилася, дізналася про нього від своєї бабусі. Готувати такий борщ зовсім нескладно, проте смак і аромат швидко полонить серця всіх присутніх за сімейним столом. Цю першу страву оцінять вегетаріанці та люди, що дотримуються пісних днів. Продовжувати читання Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом

Пісний борщ із кількою в томаті в мультиварці

Існує дуже багато рецептів пісного борщу. Ця стаття про дуже смачний густий і апетитний пісний борщ із кількою в томаті, який необхідно готувати в мультиварці. Він займе гідне місце серед інших смачних перших пісних страв. Продовжувати читання Пісний борщ із кількою в томаті в мультиварці

Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Щука, запечена в духовці й фарширована морквою та цибулею, є чудовим варіантом швидкого та смачного приготування риби на обід чи вечерю. Не варто лякатися назви страви. Рецепт насправді досить простий, а на приготування не прийдеться витрачати багато часу. Продовжувати читання Щука запечена в духовці цілком, фарширована морквою та цибулею

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею