Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі

Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

З чого готуються відбивні? “Ну що за питання?” – скаже ви. “Звичайно зі свинини, телятини або курятини!” Ви абсолютно праві.  Ці види м’яса дійсно використовують для приготування традиційних відбивних.  Але сьогодні ми трохи відійдемо від традицій і приготуємо відбивні з індичих сердець. Продовжувати читання Відбивні з серця на сковороді – як приготувати відбивні з індичих сердець в клярі

Червона риба в клярі на сковороді

Смачна горбуша в клярі – це справжній делікатес, який дуже легко приготувати.  Продовжувати читання Червона риба в клярі на сковороді

Смачні курячі крильця в клярі на сковороді

Існує безліч “смачних” способів приготування курячих крилець. Варто взяти на замітку один з них, описаний в цій статті з покроковими фото. Йтиметься про курячі крильця в клярі на сковороді. Продовжувати читання Смачні курячі крильця в клярі на сковороді

Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

Куряча грудка – відмінний харчовий продукт: корисний, доступний та поживний. Але все ж курятина, як і більшість корисних продуктів, на смак, погодьтеся, так собі… А якщо вже казати відверто, смаку в неї практично ніякого, та й за структурою м’ясо досить сухе та волокнисте.
Продовжувати читання Соковиті курячі відбивні в кулінарному кільці – смачні, рівні та красиві

Смачний хек в клярі смажений на сковороді

Я обожнюю рибу, але наявність великої кількості дрібних кісток в ній не дуже радує. Особливо складно обробляти рибу для малюків, коли потрібно, щоб жодна кісточка не залишилась. Спасінням для мене став хек. У цій рибі дуже мало кісточок, риба має ніжне біле м’ясо і відмінний смак. Сьогодні у нас на столі смачний смажений хека в клярі. Продовжувати читання Смачний хек в клярі смажений на сковороді

Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Весняно-літньому сезону притаманна наявністю на наших столах такого овочевого продукту як кабачок. Для приготування ми обираємо, зазвичай, гарні молоді плоди. З ними менше роботи та і відходів майже немає.  Продовжувати читання Смажені кабачки в сухарях та яйці – проста та смачна овочева закуска

Курячі відбивні на сковороді в клярі – соковиті всередині та хрусткі зовні

Коли господині хочуть приготувати не жирне, але поживне м’ясо, вони часто обирають курячи грудки. Відбивні з курячого філе на сковороді (а саме їх я і буду готувати сьогодні) можуть вийти жорсткими або сухуватими, але тільки не в мене! Продовжувати читання Курячі відбивні на сковороді в клярі – соковиті всередині та хрусткі зовні