З усіх м’ясних страв я найбільше люблю відбивні з свинячого м’яса, якщо вони правильно приготовані. Адже такі, добре обсмажені та соковиті шматки м’яса смакують усім. Коли я робила перші кроки в кулінарії, відбивні виходили у мене пересушеними та жорсткуватими. Та оскільки я весь час експериментую, одного разу після обсмаження поставила страву, щоб «дійшла», в духовку. Продовжувати читання Соковиті відбивні зі свинини в духовці в сирному клярі
Тег рецептів: Кляр
Сирний кляр для смаження м’яса, риби та овочів
Мабуть, усі без винятку господині час від часу готують кляр. Адже, завдячуючи йому, багато страв виглядають апетитніше та пікантніше. На перший погляд – це найпростіше в приготуванні тісто, але не знаючи певних важливих нюансів воно може не вийти таким як потрібно, а це, безпосередньо впливає на якість тієї чи іншої страви.
Продовжувати читання Сирний кляр для смаження м’яса, риби та овочів
Хрусткий і пишний дріжджовий кляр з рисової муки для риби, курки і овочів
Смачний кляр – запорука приготування відмінних страв. Тому зараз ми розкажемо, як просто зробити рисовий кляр. Продовжувати читання Хрусткий і пишний дріжджовий кляр з рисової муки для риби, курки і овочів
Смачні курячі крильця в клярі на сковороді
Існує безліч “смачних” способів приготування курячих крилець. Варто взяти на замітку один з них, описаний в цій статті з покроковими фото. Йтиметься про курячі крильця в клярі на сковороді. Продовжувати читання Смачні курячі крильця в клярі на сковороді
Яєчний кляр для відбивних – ідеальний кляр для м’яса, риби та овочів
Я досить довго шукала вдалий рецепт ідеального кляра для риби, м’яса та овочів, експерементувала зі складниками і спеціями. І я знайшла такий ідеальний рецепт. Якщо вам потрібно отримати найкращий яєчний кляр для відбивних з м’яса чи то риби, який перетвориться в ідеальну золотисту кірочку на смаженому м’ясі чи рибі, збереже їх соковитість і не буде розтріскуватись та розтікатися, то беріть цей перевірений та простий рецепт собі на замітку. Продовжувати читання Яєчний кляр для відбивних – ідеальний кляр для м’яса, риби та овочів
Яєчний кляр – смачний і хрусткий кляр для мяса, риби, овочів
Яєчний кляр для смаження мяса, риби, овочів – це кремоподібне рідке тісто. Воно дуже нагадує млинцеве, але є, зазвичай, не солодке. До нього занурюють та після цього обсмажують у фритюрі самі різні продукти: овочі (кабачки, баклажани, кольорову капусту, тощо), м’ясо (відбиті шматочки зі свинини, куриці, телятини, тощо), рибу і навіть фрукти. В наш час смажать у клярі, навіть, банани. Продовжувати читання Яєчний кляр – смачний і хрусткий кляр для мяса, риби, овочів