Червона риба в клярі на сковороді

Смачна горбуша в клярі – це справжній делікатес, який дуже легко приготувати.  Зараз ми поділимося з вами найпростішим рецептом приготування страви.

Вам необхідно взяти:

  • риба горбуша – ½ тушки;
  • яйця курячі – 2 штуки;
  • сіль – дрібка (приблизно, ¼ чайної ложки);
  • борошно – 4 столових ложки.

Зміст

Як приготувати рибу в клярі

Щоб правильно розібрати рибу та позбавити її кісточок, спочатку прочитайте цей покроковий майстер-клас.

Червона риба в клярі на сковороді

Далі поріжте рибку на шматочки, підсоліть, посипте спеціями. За бажанням, додайте лимонну кислоту.

Червона риба в клярі на сковороді

Як зробити кляр для смаження риби

Спочатку розбийте 2 яйця і додайте в них сіль.

Кляр для риби

Всипте борошно та добре все перемішайте, щоб кляр вийшов, як густа сметана.

Кляр для риби

Як посмажити рибу в клярі на сковороді

Далі візьміть борошно, насипте в тарілочку, потім обваляйте в ньому кожен шматочок риби, опустіть в кляр та викладіть в добре розжарену олію на пательні.

Червона риба в клярі на сковороді

Ось так повинна виглядати ваша рибка.

Червона риба в клярі на сковороді

Зменшіть вогонь до середнього,  та обсмажте рибку з двох сторін, щоб вона стала рум’яною.

Червона риба в клярі на сковороді

Готову страву варто подавати з маринованими овочами та зеленою цибулькою.

Червона риба в клярі на сковороді

Ось так має виглядати рибка в розрізі.

Червона риба в клярі на сковороді

Ось такий простий та дуже смачний рецепт дозволить вам їсти чудові страви, та витрачати на їх приготування мінімум часу.