Смачна горбуша в клярі – це справжній делікатес, який дуже легко приготувати. Зараз ми поділимося з вами найпростішим рецептом приготування страви.
Інгредієнти: Борошно, Горбуша, Сіль, Яйця
Вам необхідно взяти:
- риба горбуша – ½ тушки;
- яйця курячі – 2 штуки;
- сіль – дрібка (приблизно, ¼ чайної ложки);
- борошно – 4 столових ложки.
Зміст
Як приготувати рибу в клярі
Щоб правильно розібрати рибу та позбавити її кісточок, спочатку прочитайте цей покроковий майстер-клас.
Далі поріжте рибку на шматочки, підсоліть, посипте спеціями. За бажанням, додайте лимонну кислоту.
Як зробити кляр для смаження риби
Спочатку розбийте 2 яйця і додайте в них сіль.
Всипте борошно та добре все перемішайте, щоб кляр вийшов, як густа сметана.
Як посмажити рибу в клярі на сковороді
Далі візьміть борошно, насипте в тарілочку, потім обваляйте в ньому кожен шматочок риби, опустіть в кляр та викладіть в добре розжарену олію на пательні.
Ось так повинна виглядати ваша рибка.
Зменшіть вогонь до середнього, та обсмажте рибку з двох сторін, щоб вона стала рум’яною.
Готову страву варто подавати з маринованими овочами та зеленою цибулькою.
Ось так має виглядати рибка в розрізі.
Ось такий простий та дуже смачний рецепт дозволить вам їсти чудові страви, та витрачати на їх приготування мінімум часу.