Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді

Смачні курячі крильця в клярі на сковороді

Існує безліч “смачних” способів приготування курячих крилець. Варто взяти на замітку один з них, описаний в цій статті з покроковими фото. Йтиметься про курячі крильця в клярі на сковороді. Продовжувати читання Смачні курячі крильця в клярі на сковороді