Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом

Рецепт пісного борщу з квасолею, грибами та гарбузом має “глибоке коріння”. Господиня, що чемно з ним поділилася, дізналася про нього від своєї бабусі. Готувати такий борщ зовсім нескладно, проте смак і аромат швидко полонить серця всіх присутніх за сімейним столом. Цю першу страву оцінять вегетаріанці та люди, що дотримуються пісних днів. Продовжувати читання Пісний борщ із квасолею, сухими грибами та гарбузом

Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Суп мінестроне – один з найпопулярніших італійських супів.  Готується він на м’ясному бульйоні з додаванням квасолі, картоплі та інших овочів.  Іноді у мінестроне додають різноманітні сезонні овочі та біле вино й обов’язково прикрашають твердим тертим сиром.  У класичному варіанті це пармезан. Продовжувати читання Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні

Мексиканська кухня – дуже цікава та різноманітна. І тим, хто любить нестандартні смакові поєднання та гостренький присмак, варто спробувати щось із мексиканських страв. Наприклад – чилі кон карне.
Продовжувати читання Чилі кон карне в мультиварці – мексиканська страва в українській кухні

Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Густий заправлений суп пюре з квасолі смачний, ситний і корисний. Приготувати його, в принципі, просто, але багато часу займе варіння до готовності самої квасолі. Давайте перейдемо до рецепта.

Продовжувати читання Суп-пюре з квасолі (заправлений)

Квасолевий суп з фрикадельками з консервованої квасолі – швидко та смачно

Коли потрібно швидко приготувати першу страву, рекомендую згадати цей рецепт «швидкого супу» – смачний квасолевий суп з фрикадельками, консервованою квасолею та картоплею.
Продовжувати читання Квасолевий суп з фрикадельками з консервованої квасолі – швидко та смачно

Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний

Пікантний квасолевий суп чорба – це навариста перша страва, популярна в багатьох середземноморських країнах. Він відрізняється яскравим ароматом і приємним кисло-солодким смаком. Суп дуже наваристий, ситний і поживний. З сирої квасолі готується страва близько двох годин, але, якщо використовувати заздалегідь відварену або консервовану квасолю, то час приготування цієї першої страви значно скоротиться. У будь-якому випадку, кінцевий результат вартий витрачених часу і зусиль. Продовжувати читання Суп чорба з квасолею і курячими фрикадельками – смачний та ситний