Густий заправлений суп пюре з квасолі смачний, ситний і корисний. Приготувати його, в принципі, просто, але багато часу займе варіння до готовності самої квасолі. Давайте перейдемо до рецепта.
Інгредієнти: Білий хліб, Борошно, Екстракт коріння, Квасоля, Майоран, Молоко, Сіль, Часник
Кухня: Чеська кухня
Як приготувати суп-пюре з квасолі (заправлений)
Для того щоб приготовлений за цим рецептом суп вдався потрібно, якщо у вас суха квасоля, попередньо замочити її і варити до м’якості. З цього моменту не має значення консервована у вас квасоля чи ні. Тепер, ми протираємо її через сито або розбиваємо блендером. Протерту масу розводимо окропом, вводимо в неї обсмажене на жирі борошно, солимо і варимо 20-30 хв. Потім заправляємо суп тертим часником, майораном, екстрактом коріння і вливаємо кип’ячене молоко.
Квасолевий суп-пюре подаємо з грінками з білого хліба і сметаною.
Рецепт приготування супу-пюре з квасолі розрахований на 1 порцію до складу якої повинні увійти:
- квасоля (консервована, свіжа або суха) – 40 г,
- жир -5 г,
- борошно -15 г,
- часник – 1 г,
- майоран – 1 г,
- екстракт коріння – 2 г,
- молоко – 50 г,
- хліб білий – 40 г,
- сіль – 3 р
Ось дивіться відео простого рецепта смачного квасолевого супу-пюре – канал Ютуб “Katt Vsh”.