Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Простий гречаний суп на курячому бульйоні

Гречаний суп на курячому бульйоні – це проста, дієтична і дуже смачна страва. Продовжувати читання Простий гречаний суп на курячому бульйоні

Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Приготувати смачний та яскравий суп-пюре з гарбуза з фрикадельками мене надихнуло те, що осіння пора вже поступається зимі, на вулиці стає сумно, зникають кольорові фарби. Щоб підняти настрій та наситити організм корисною гарбузовою стравою, сьогодні я зварю цей дуже ніжний та сонячний суп-пюре. Продовжувати читання Смачний суп-пюре з гарбуза з фрикадельками

Шурпа в домашніх умовах або м’ясо по-казахському рецепту з тістом

Шурпа або м’ясо по-казахському є традиційною стравою степових кочівників. Здавалося б, що смачна страва мала б “вимагати” багато часу та зусиль, але всі, хто дізнається про цей рецепт упевняться, що це зовсім не так. Не дивно, що шурпою смакують не лише в юртах біля вогнища, а й у фешенебельних ресторанах. Продовжувати читання Шурпа в домашніх умовах або м’ясо по-казахському рецепту з тістом

Селянський суп з пшоном, картоплею та гусячими потрухами

Густий, ситний, насичений суп із гусячих потрухів, пшона та картоплі відмінно зігріє в холодні місяці. Ця перша страва вариться на бульйоні, для якого підійдуть будь-які тельбухи (серце, печінка, шлунок). Продовжувати читання Селянський суп з пшоном, картоплею та гусячими потрухами

Як приготувати суп з галушками на м’ясному бульйоні

Сьогодні готуємо домашній супчик з галушками на бульйоні з яловичого ошийка.  Виходить надзвичайно поживна та запашна перша страва.   Продовжувати читання Як приготувати суп з галушками на м’ясному бульйоні

Смачний гороховий суп з копченостями і м’ясом

Ні для кого не секрет, що зазвичай гороховий суп готують із додаванням копченостей.  Проте, далеко не всі полюбляють такий варіант приготування через досить сильний аромат. Продовжувати читання Смачний гороховий суп з копченостями і м’ясом

Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Наваристий і ароматний домашній суп на свинячому бульйоні з галушками – це чудова перша страва, якою залюбки смакують дорослі та дітлахи. Для того щоб його приготувати, варто лише мати бажання, а якісь особливі навички в цій справі не потрібні.  Продовжувати читання Домашній суп з галушками та м’ясом на свинячому бульйоні

Борщ з м’ясом, буряком, свіжою капустою та зеленим горошком по-домашньому

Рецепт цього домашнього борщу дещо різниться від традиційного, але готувати таким чином набагато легше та швидше. Родзинкою першої страви є використання, замість квасолі, зеленого горошку. Продовжувати читання Борщ з м’ясом, буряком, свіжою капустою та зеленим горошком по-домашньому

Суп мінестроне – рецепт італійського супу

Суп мінестроне – один з найпопулярніших італійських супів.  Готується він на м’ясному бульйоні з додаванням квасолі, картоплі та інших овочів.  Іноді у мінестроне додають різноманітні сезонні овочі та біле вино й обов’язково прикрашають твердим тертим сиром.  У класичному варіанті це пармезан. Продовжувати читання Суп мінестроне – рецепт італійського супу