Домашній стейк з яловичини на сковороді

У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді

Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Курячий рулет – неймовірно смачна страва. Він стане чудовим доповненням будь-якого застілля. Рулет готується досить швидко, проте приємно вражає своїм смаком. Ця страва не дуже калорійна, тому можете спокійно готувати її вдома. Продовжувати читання Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Італійська кухня вражає різноманіттям хлібних виробів. Вони дивують не лише зовнішнім виглядом, а й нереальним смаком. Чи знали ви, скільки налічують видів італійського хліба? Більше 20! Зазвичай італійці купують його в пекарнях чи магазинах, проте є рецепти для приготування в домашніх умовах. Продовжувати читання Італійський хліб з оливками і гострим перцем

Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником

Багатьом до вподоби ароматні деруни з тертої сирої картоплі. Цю страву можна видозмінити, приготувавши картопляну запіканку з сиром. Продовжувати читання Запіканка з тертої картоплі з сиром і часником

Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Цей рецепт запікання картоплі можна вважати універсальним. Її можна смакувати щоденно й готувати для зустрічі гостей. Продовжувати читання Картопля запечена в духовці часточками, з часником і спеціями

Сочевиця з куркою і овочами тушкована з молоком і перцем чилі

Сочевиця – не дуже популярний в слов’янській кухні, але від цього не менш корисний продукт. Пропоную приготувати та скуштувати просту, але корисну та смчну страву – сочевиця з куркою і овочами тушкована в молоці з перцем чилі.
Продовжувати читання Сочевиця з куркою і овочами тушкована з молоком і перцем чилі

Смачні тефтелі з картоплею в духовці у сметанному соусі

Цього разу пропоную рецепт ситної та вельми ароматної страви, що підійде для подачі на вечерю чи в якості поживної другої страви на обід. Це повноцінним прийомом їжі, адже містить одразу і основний м’ясний компонент, і гарнір. Отже, готуємо дієтичні та смачні тефтелі з картоплею в духовці у сметанному соусі. Запекти цю страву не складе труднощів.
Продовжувати читання Смачні тефтелі з картоплею в духовці у сметанному соусі

Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий

Головною м’ясною стравою та справжньою прикрасою будь-якого святкового застілля стане ніжний курячий шніцель в ароматній сирній паніровці. Готується страва вельми просто та достатньо швидко.
Продовжувати читання Курячий шніцель в паніровці з яйця з сиром і сухарів – смачний та соковитий

Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

В нашому сьогоднішньому меню смачні макарони-черепашки начинені смаженими грибами та запечені під вершковим соусом. Цей різновид макаронів в Італії зветься Conchiglie (конкільє) – мушлі молюска або черепашки. Існують також Conchiglioni (конкільоні) – велетенські мушлі різної форми. Більшості з нас такий різновид італійської пасти відомий як ракушки. Продовжувати читання Запечені в духовці фаршировані черепашки з грибами – паста Конкілье з грибною начинкою

Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями

Смачні та ніжні молоді качани кукурудзи стануть ідеальною закускою в літній період, тому, сміливо включайте їх в своє літнє меню. Це гарний варіант оригінальної закуски на нашвидкоруч, яка багатьом припаде до смаку.  Продовжувати читання Молода кукурудза в духовці у фользі з маслом і спеціями