Курячий рулет – неймовірно смачна страва. Він стане чудовим доповненням будь-якого застілля. Рулет готується досить швидко, проте приємно вражає своїм смаком. Ця страва не дуже калорійна, тому можете спокійно готувати її вдома. Курячий рулет має дуже пікантний смак завдяки часнику та перцю чилі, а запропоновані в рецепті спеції чудово його доповнюють. Мій покроковий рецепт із фото розкриє всі секрети приготування цієї страви.
Інгредієнти: Італійські трави, Куряче філе, Паприка, Перець гострий стручковий, Сіль, Часник, Чебрець
Нам знадобиться:
- куряче філе – 1 шт.;
- часник – 6 зубчиків;
- гострий перець – за смаком;
- чебрець – 5 гілочок;
- паприка – 1,5 ч.л.;
- італійські трави – 5 г;
- сіль – за смаком;
- харчова плівка – 1 м.
Як запекти рулет із курячої грудки в фользі
Перед початком приготування потрібно промити філе холодною водою. Далі розрізаємо м’ясо на поздовжні тонкі шматочки. Викладаємо їх щільно один до одного на дошці, укритій харчовою плівкою.
Після цього відбиваємо курочку, накривши шматочки харчовою плівкою. Завдяки таким простим діям філе збереже свою структуру.
Далі потрібно натерти шматочки курки спеціями.
Викладаємо зверху шматочки часнику та кружечки перцю чилі.
Посипаємо філе чебрецем.
Акуратно, за допомогою плівки, загортаємо шматочки в тугий рулет. Зовнішню поверхню потрібно натерти сіллю, паприкою й травами.
Загортаємо рулет у фольгу та відправляємо в духовку. Запікаємо м’ясо пів години при температурі у 200 градусів.
Готову страву потрібно вийняти з фольги. Смачного!
Такий курячий рулет можна подавати до столу як теплим, так і холодним. Він може бути чудовим доповненням бутербродів або овочевих салатів .
Курячий рулет вражає неймовірним смаком та ароматом. Процес приготування м’ясної закуски з паприкою та часником не займає багато часу та сил. Усього 40 хвилин – і смачна страва на вашому столі!