Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Борщ – це одна з найбільш корисних та низькокалорійних страв, сповнених вітамінами. Але не всі люблять традиційний борщ. Тому пропонуємо вам більш цікавий варіант – рубіновий суп-пюре. Продовжувати читання Рубіновий суп-пюре – незвичайний рецепт борщу

Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре. Продовжувати читання Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Смачний салат з млинцями з яєць і куркою

У мене є блокнот, де я записую кулінарні рецепти. Спеціальне місце в ньому я виділила для рецептів закусок нашвидкуруч. За час, коли готую основну страву, я встигаю швидко зробити смачний салат. У сьогоднішньому меню у мене був смачний та поживний салатик, приготований з яєчних млинців та курки. Продовжувати читання Смачний салат з млинцями з яєць і куркою

Шурпа в домашніх умовах або м’ясо по-казахському рецепту з тістом

Шурпа або м’ясо по-казахському є традиційною стравою степових кочівників. Здавалося б, що смачна страва мала б “вимагати” багато часу та зусиль, але всі, хто дізнається про цей рецепт упевняться, що це зовсім не так. Не дивно, що шурпою смакують не лише в юртах біля вогнища, а й у фешенебельних ресторанах. Продовжувати читання Шурпа в домашніх умовах або м’ясо по-казахському рецепту з тістом

Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Смачна картопляна запіканка з фаршем, запечена в духовці, стовідсоткового стане безпрограшним варіантом другої страви. Цей рецепт ідеально підходить для повсякденного меню. Таку страву досить легко готувати. Тісто, начинка та соус є відмінним доповненням одне одного. В підсумку, вдається отримати неперевершений смак. Продовжувати читання Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель

Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Бігос або бігус – дивовижна та стародавня страва польської кухні, яку, я вважаю, потрібно зареєструвати в ЮНЕСКО, як культурний та історичний пам’ятник. Я шуткую, але для того, щоб приготувати традиційну старовинну страву, дійсно потрібно знати історію: на чому, з яких продуктів, коли та у якій послідовності готували в давні часи. Продовжувати читання Традиційний бігос по-старопольски – з капустою, м’ясом і грибами

Смачна печеня в горщиках з м’ясом, картоплею та яблуками в духовці

Одна з господинь радить обов’язково занотувати перевірений нею (не один раз) рецепт оригінальної симпатичної страви, а саме, смачної печені в горщиках по-домашньому. Така апетитна картопля з м’ясом, може гарно виглядати, як на святковому, так і на повсякденному столі. Продовжувати читання Смачна печеня в горщиках з м’ясом, картоплею та яблуками в духовці

Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Зазвичай, голубці готують і відразу ж варять. Але є господині, які, маючи вільний час, витрачають його для того, щоб “опрацювати” великий об’єм продуктів і, потім, мати можливість пригостити рідних смачною стравою всього за 30 хвилин. Продовжувати читання Як готувати та варити заморожені голубці про запас

Класичний гарячий буряковий суп з м’ясом – готуємо борщ без капусти

Чи готували ви колись борщ без капусти? Ні? Тоді пропоную вашій увазі рецепт борщу, який мені ще мама готувала, коли я була зовсім маленькою. Продовжувати читання Класичний гарячий буряковий суп з м’ясом – готуємо борщ без капусти