Смачний салат з млинцями з яєць і куркою

У мене є блокнот, де я записую кулінарні рецепти. Спеціальне місце в ньому я виділила для рецептів закусок нашвидкуруч. За час, коли готую основну страву, я встигаю швидко зробити смачний салат. У сьогоднішньому меню у мене був смачний та поживний салатик, приготований з яєчних млинців та курки. Покроково відзняла етапи приготування салату на фото, тому з радістю пропоную Вам черговий швидкий та легкий рецепт.

У салат входить:

  • цибуля ріпчаста – 3 невеликих головки;
  • морква – 2 середні коренеплоди;
  • яйця курячі – 6 шт. 1 категорії;
  • м’ясо відварне – 300 гр.

Як приготувати салат з млинцями з яєць

Спершу відваримо м’ясо для салату. Цього разу у мене була половина курячої грудки та невеликий шматок свинини. За оригінальним рецептом використовується тільки курятина, та у мене її було мало, тож додала свинину. Відварене м’ясо нарізати середніми шматочками довільної форми.

Салат з м'ясом і млинцями з яєць

Вимити та очистити моркву, далі натерти на тертці з великими отворами.

Салат з м'ясом і млинцями з яєць

Звільнити цибулю від «одягу», нашаткувати напівкільцями.

Салат з м'ясом і млинцями з яєць

Спасерувати підготовлені овочі.

Салат з м'ясом і млинцями з яєць

Як приготувати яєчні млинці

Час перейти до приготування млинців. Збити два яйця з сіллю. Я на кожен млинець беру по два яйця, якщо порушити пропорції, вийде простий омлет.

яєчні млинчики

Сковороду з олією розігріти, вилити на неї збиті яйця, та трохи покрутити сковороду, як, зазвичай, при випіканні млинців. Із вказаної в рецепті кількості яєць виходить три млинці.

Салат з яєчними млинцями і куркою

Далі потрібно млинці з яєць нарізати тонкою соломкою.

Салат з яєчними млинцями і куркою

Всі підготовлені компоненти для салату скласти у миску, додати майонез, гарненько перемішати.

Салат з млинцями з яєць і куркою

Перекласти в салатницю, перед подачею можна прикрасити за смаком: потрусити зеленню чи викласти листочки петрушки. Салат подається як самостійна страва. До речі, Ви можете для цього салату використати відварені субпродукти: шлуночки та печінку. Також смачним буде салат з копченою ковбасою. Одного разу я замість м’яса поклала гриби та квасолю, теж сподобалось. Смачного!