У мене є блокнот, де я записую кулінарні рецепти. Спеціальне місце в ньому я виділила для рецептів закусок нашвидкуруч. За час, коли готую основну страву, я встигаю швидко зробити смачний салат. У сьогоднішньому меню у мене був смачний та поживний салатик, приготований з яєчних млинців та курки. Покроково відзняла етапи приготування салату на фото, тому з радістю пропоную Вам черговий швидкий та легкий рецепт.
Інгредієнти: М'ясо, Майонез, Морква, Рослинна олія, Сіль, Цибуля, Яйце
У салат входить:
- цибуля ріпчаста – 3 невеликих головки;
- морква – 2 середні коренеплоди;
- яйця курячі – 6 шт. 1 категорії;
- м’ясо відварне – 300 гр.
Як приготувати салат з млинцями з яєць
Спершу відваримо м’ясо для салату. Цього разу у мене була половина курячої грудки та невеликий шматок свинини. За оригінальним рецептом використовується тільки курятина, та у мене її було мало, тож додала свинину. Відварене м’ясо нарізати середніми шматочками довільної форми.
Вимити та очистити моркву, далі натерти на тертці з великими отворами.
Звільнити цибулю від «одягу», нашаткувати напівкільцями.
Спасерувати підготовлені овочі.
Як приготувати яєчні млинці
Час перейти до приготування млинців. Збити два яйця з сіллю. Я на кожен млинець беру по два яйця, якщо порушити пропорції, вийде простий омлет.
Сковороду з олією розігріти, вилити на неї збиті яйця, та трохи покрутити сковороду, як, зазвичай, при випіканні млинців. Із вказаної в рецепті кількості яєць виходить три млинці.
Далі потрібно млинці з яєць нарізати тонкою соломкою.
Всі підготовлені компоненти для салату скласти у миску, додати майонез, гарненько перемішати.
Перекласти в салатницю, перед подачею можна прикрасити за смаком: потрусити зеленню чи викласти листочки петрушки. Салат подається як самостійна страва. До речі, Ви можете для цього салату використати відварені субпродукти: шлуночки та печінку. Також смачним буде салат з копченою ковбасою. Одного разу я замість м’яса поклала гриби та квасолю, теж сподобалось. Смачного!