Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре.
Інгредієнти: Вода, Гарбуз, Картопля, Коріння, Корінь селери, М'ясо, Морква, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Сочевиця, Спеції, Цибуля
Кухня: Французька кухня
Як приготувати суп-пюре з сочевиці коричневої
Промийте кашу, складіть в сотейник та залийте гарячою водою. Поставте на мінімальний вогонь та варіть під кришкою. Не соліть до повної готовності, бо якщо це зробити, то як і всі бобові, сочевиця не звариться вже ніколи.
Доки вона вариться, можна починати готувати суп.
Візьміть наступні жовті овочі: цибуля, селера, суміш білих коренів, морква, гарбуз, картопля.
Для засмажки візьміть ложку олії.
Спочатку обсмажте прямо в каструлі цибулю і моркву, коли вони стануть золотавими, додайте картоплю і гарбуз.
Далі вам треба бульйон і м’ясо, які необхідно зварити заздалегідь. Залийте овочі бульйоном, додайте дрібно порізане м’ясо та варіть ще 10 хвилин. Якщо ви не вживаєте м’яса, тоді просто залийте овочі водою.
Коли картопля звариться, перетворіть суп в пюре за допомогою блендера.
Далі додайте сочевицю в суп.
Посоліть, поперчіть, додайте спеції та перемішайте страву.
Ось і все, страва готова. Смачного!