Сонячний гарбузово-сочевичний суп-пюре з коричневої сочевиці

Суп з сочевиці з гарбузом – це страва французької кухні. Він дуже корисний та смачний. І зараз ми розкажемо, як приготувати такий чудовий суп-пюре.

Як приготувати суп-пюре з сочевиці коричневої

Промийте кашу, складіть в сотейник та залийте гарячою водою. Поставте на мінімальний вогонь та варіть під кришкою. Не соліть до повної готовності, бо якщо це зробити, то як і всі бобові, сочевиця не звариться вже ніколи.

Доки вона вариться, можна починати готувати суп.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Візьміть наступні жовті овочі: цибуля, селера, суміш білих коренів, морква, гарбуз, картопля.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Для засмажки візьміть ложку олії.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Спочатку обсмажте прямо в каструлі цибулю і моркву, коли вони стануть золотавими, додайте картоплю і гарбуз.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Далі вам треба бульйон і м’ясо, які необхідно зварити заздалегідь. Залийте овочі бульйоном, додайте дрібно порізане м’ясо та варіть ще 10 хвилин. Якщо ви не вживаєте м’яса, тоді просто залийте овочі водою.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Коли картопля звариться, перетворіть суп в пюре за допомогою блендера.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Далі додайте сочевицю в суп.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Посоліть, поперчіть, додайте спеції та перемішайте страву.

Гарбузово-сочевичний суп-пюре

Ось і все, страва готова. Смачного!