Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою. Продовжувати читання Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Картопля з грибами, запечена в духовці в соусі зі сметани — пікантна та ситна страва на вечерю, де усі інгредієнти збалансовані. Таке поєднання продуктів створює не тільки чудовий смак, але й неймовірний аромат. Сметана надає картоплі особливу ніжність та вершкові нотки, а гриби доповнюють страву пікантністю. Продовжувати читання Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці

Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Смачна картопляна запіканка з фаршем, запечена в духовці, стовідсоткового стане безпрограшним варіантом другої страви. Цей рецепт ідеально підходить для повсякденного меню. Таку страву досить легко готувати. Тісто, начинка та соус є відмінним доповненням одне одного. В підсумку, вдається отримати неперевершений смак. Продовжувати читання Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Свинячу грудинку, запечену з картоплею у духовці, я називаю стравою по-селянськи. Дійсно, правильно така страва готується в сільській печі, як і подібні ситні страви зі свинини, які раніше готували сільські бабусі. Продовжувати читання Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею

Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Спробуйте приготувати швидку та ексклюзивну закуску в домашніх умовах — нагетси з курячого м’яса в кунжутно-маковій паніровці. Вони чудово доповнять будь-який гарнір. Приємна хрустка скориночка з маку та кунжуту у поєднанні з ніжним курячим філе має пікантний смак. Продовжувати читання Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Простий рецепт багатошарового овочевого рулету в курячому філе, про який йтиметься далі, неодмінно слід занотувати до записної книжки. Ця страва є відмінною закускою, як в гарячому, так і холодному вигляді, а ще запросто може виконувати роль основної. Продовжувати читання Курячий рулет з багатошаровою начинкою з овочів, у духовці

Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачний млинцевий пиріг із грибами та сирно-овочевою начинкою – це ідеальна закуска, яка є прекрасним доповненням м’ясних страв під час святкового застілля. Подавати його можна теплим або холодним. Продовжувати читання Млинцевий пиріг із грибами, сиром і овочами в духовці

Смачні овочеві котлети з кабачків і капусти з зеленню

Поява нового урожаю свіжих молодих овочів – відмінний привід урізноманітнити повсякденне меню смачними та корисними овочевими стравами. Такими, як ніжні котлети з кабачків і капусти з зеленню. Ця страва не просто смачна, вона ще дуже корисна для нашого організму. На початку літа з набором необхідних для котлет продуктів ніяких проблем не буде. Продовжувати читання Смачні овочеві котлети з кабачків і капусти з зеленню

Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус