Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою.
Інгредієнти: Баклажани, Кабачки, Куркума, Куряча грудка, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сир, Сіль, Томатна паста, Часник
Найкраще такі рулети смакують з відвареною картоплею чи пюре.
Для приготування треба взяти наступні інгредієнти:
- 1 молодий кабачок;
- 1 великий баклажан;
- 200 грамів курячого філе;
- 3 столові ложки гострого томатного соусу;
- 1 зубчик часнику;
- 140 грамів сиру;
- 0,5 чайної ложки куркуми;
- 2 дрібки солі;
- 1 дрібку чорного меленого перцю;
- 1/3 склянки олії.
Як приготувати рулети з баклажанів з куркою
Спочатку вимийте баклажани, поріжте на тонкі смужки, посоліть та лишіть на деякий час, щоб вийшла гіркота. Потім ще раз їх вимийте і викладіть на рушник.
Наріжте смужками кабачок і обсмажте його та баклажан на пательні гриль.
Філе необхідно помити, нарізати довгими смужками, присипати спеціями та витиснути часник через прес.
Як зібрати рулети
- 1 шар – кабачок.
- 2 шар – тонкі смужки сиру.
- 3 шар – баклажан.
- 4 шар – томатний соус.
- 5 шар – філе.
Тепер скрутіть рулет і насадіть на шпажку. Якщо вона довга – насадіть по два рулета. Кінці шпажки оберніть фольгою, щоб вони не згоріли.
Візьміть деко, закрийте його харчовим папером, викладіть рулети та випікайте їх 23-25 хвилин при температурі 160 градусів за Цельсієм.
Подавати рулети треба з зеленню. Шпажки можна не витягати.
Смакуйте та пригощайте близьких!