Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою.

Найкраще такі рулети смакують з відвареною картоплею чи пюре.

Для приготування треба взяти наступні інгредієнти:

  • 1 молодий кабачок;
  • 1 великий баклажан;
  • 200 грамів курячого філе;
  • 3 столові ложки гострого томатного соусу;
  • 1 зубчик часнику;
  • 140 грамів сиру;
  • 0,5 чайної ложки куркуми;
  • 2 дрібки солі;
  • 1 дрібку чорного меленого перцю;
  • 1/3 склянки олії.

Зміст

Як приготувати рулети з баклажанів з куркою

Спочатку вимийте баклажани, поріжте на тонкі смужки, посоліть та лишіть на деякий час, щоб вийшла гіркота. Потім ще раз їх вимийте і викладіть на рушник.

Підготовка овочів до рулету

Наріжте смужками кабачок і обсмажте його та баклажан на пательні гриль.

Овочі-гриль для рулету

Філе необхідно помити, нарізати довгими смужками, присипати спеціями та витиснути часник через прес.

Філе для рулету

Як зібрати рулети

  • 1 шар – кабачок.
  • 2 шар – тонкі смужки сиру.
  • 3 шар – баклажан.
  • 4 шар – томатний соус.
  • 5 шар – філе.

збірка рулетів

Тепер скрутіть рулет і насадіть на шпажку. Якщо вона довга – насадіть по два рулета. Кінці шпажки оберніть фольгою, щоб вони не згоріли.

Рулетики з баклажанів і кабачків з куркою і сиром

Візьміть деко, закрийте його харчовим папером, викладіть рулети та випікайте їх 23-25 хвилин при температурі 160 градусів за Цельсієм.

Рулетики з баклажанів і кабачків з куркою і сиром

Подавати рулети треба з зеленню. Шпажки можна не витягати.

Рулетики з баклажанів і кабачків з куркою і сиром

Смакуйте та пригощайте близьких!