Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Східна кухня відрізняється особливим смаком та гармонійним поєднанням компонентів страв. Традиційно, м’ясні страви готуються з жирних сортів м’яса, однак, його жирність сповна компенсується великою кількістю овочів. До того ж, у східних кухнях для приготування використовуються особливі технології, такі як тривале тушкування або томління в казані, що максимально зберігає всю вітамінно-мінеральну користь продуктів. Продовжувати читання Страва дімлама по-татарськи – смачні тушковані овочі з м’ясом в мультиварці

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Свинина, запечена в духовці з помідорами і баклажанами – це дуже смачна страва, яку ніколи не соромно подати до святкового столу. Продовжувати читання Свинина запечена з баклажанами і помідорами в духовці

Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри

З лавашу можна робити різні смачні страви, навіть рулет з овочевою ікрою. І зараз ми розкажемо, як це зробити. Продовжувати читання Рулет з лаваша з начинкою з овочевої ікри

Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Рулети з баклажанів та кабачків з курячим філе – це неймовірно смачна закуска. Її завжди можна подати до святкового столу. Та і в повсякденному меню вона не буде зайвою. Продовжувати читання Рулети з баклажанів і кабачків з курячим філе

Найсмачніший рататуй з баклажанів

Рататуй – це французька страва, що з’явилася в Провансі. Пропонуємо простий рецепт його приготування. Тим, хто хоче зробити гостру страву, рекомендуємо додати червоний перець. Продовжувати читання Найсмачніший рататуй з баклажанів

Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Таку назву суп отримав завдяки основному та найголовнішому компоненту — селері. Всі інші продукти можна підбирати довільно. Продовжувати читання Селеровий суп для схуднення, стрункості і здоров’я

Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Овочеве соте з баклажанами та кабачками – проста, поживна, смачна і дієтична страва. Продовжувати читання Овочеве соте з баклажанами і кабачками в духовці

Тушкована курка в скляній банці, запечена в духовці з овочами

Курка легкодоступний продукт, тому у кожної господині є безліч рецептів її приготування. Одні люблять суп з курятини, інші — запечену цілком у духовці чи приготовану на пару або обсмажену до рум’яної скоринки. Та я хочу сьогодні поділитися з господинями рецептом, який дуже простий, але незаслужено забутий. Це курка з овочами, яка запікається у власному соку в банці у духовці. Продовжувати читання Тушкована курка в скляній банці, запечена в духовці з овочами

Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом

Часом хочеться здивувати рідних найпопулярнішими екзотичними стравами азіатської кухні, але немає необхідного набору продуктів. Та можна приготувати із тих, що під рукою. А якщо додати соєвий соус (неодмінна складова східних страв), то можна приготувати незвичну та цікаву страву. Продовжувати читання Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом