Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем

Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем ідеально підходить до шашлику, але й може бути гарніром до будь-якої страви з м’яса або самостійною вегетаріанською стравою. Продовжувати читання Гарячий салат з овочів з баклажанами та пекучим перцем

Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Сьогоднішня стаття присвячена приготуванню човників з баклажанів з фаршем. Фарш дуже легкий і простий. До його складу входять курка, овочі та сир. Якщо запечені фаршировані баклажани подати на стіл ще гарячими, то їх сміливо можна назвати самостійною гарячою стравою.

Продовжувати читання Запечені баклажани фаршировані куркою, овочами і сиром

Тушковані у сметані баклажани як гриби – смачна овочева закуска 

Ці, тушковані у часниково-сметанному соусі баклажани, за смаком дуже нагадують гриби. Таку просту, оригінальну та смачну літню закуску можна легко та швидко приготувати з використанням звичайної сковороди чи каструлі, а можна скористатись для тушкування мультиваркою. Тушковані у сметані баклажани як гриби мають достатньо багато підливи, а отже, до них ідеально підходить такий гарнір як відварені макарони, рис, гречка чи картопляне пюре. Продовжувати читання Тушковані у сметані баклажани як гриби – смачна овочева закуска 

Закуска з баклажанів, рецепт – Баклажани в клярі, смажені

Баклажани смажені в клярі можуть урізноманітнити як холодні закуски так і гарячі, а також, закуски для святкового столу, для фуршету, а можуть і просто замінити одну з щоденних трапез.

Продовжувати читання Закуска з баклажанів, рецепт – Баклажани в клярі, смажені

Запечені баклажани в духовці або рецепт страви з баклажанів “Жульєн грибний з печериць в баклажанових човниках”

Баклажани запечені в духовці за цим рецептом, фаршировані печерицями, цибулею і сиром, настільки смачна страва, що ваші домашні або гості не зможуть відійти від столу поки не знищать всі ваші дуже смачні фаршировані баклажани.

Продовжувати читання Запечені баклажани в духовці або рецепт страви з баклажанів “Жульєн грибний з печериць в баклажанових човниках”

Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Синенькі – так ще величають баклажани, які у нашій країні люблять, практично, всі. З цього гастрономічного продукту з «привабливою» зовнішністю і дивним смаком зробити можна страви самого різного призначення: і оригінальну випічку; і пікантну, легку закуску; і смачні та ситні другі страви. Продовжувати читання Тушковані баклажани з овочами на сковороді або соте з баклажанів

Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани – чудовий гастрономічний продукт, з якого господині можуть приготувати велику кількість найрізноманітніших буденних або вишуканих святкових закусок. Продовжувати читання Закусочні рулетики з баклажанів з корейською морквою і помідорами

Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані

Нігвзіані бадріджані – баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню, а якщо точніше, то це рулетики з баклажанів з гострою начинкою. Як бачите, блюдо називається дуже заманливо і красиво. Ця пряна і ароматна баклажанна закуска з травами і горіхами ідеально урізноманітнює святковий стіл і вносить цікавий тон в повсякденне меню. Продовжувати читання Баклажани по-грузинськи з волоськими горіхами, часником і зеленню – Нігвзіані бадріджані