Спробуйте приготувати швидку та ексклюзивну закуску в домашніх умовах — нагетси з курячого м’яса в кунжутно-маковій паніровці. Вони чудово доповнять будь-який гарнір. Приємна хрустка скориночка з маку та кунжуту у поєднанні з ніжним курячим філе має пікантний смак. Цей рецепт дуже простий, не вимагає багато часу, а покроково зроблені фото допоможуть Вам легко його освоїти.
Інгредієнти: Борошно, Зелень петрушки, Кунжут, Куркума, Куряча грудка, Мак, Паприка, Перець чорний мелений, Рослинна олія, Сіль, Чебрець, Яйце
Інгредієнти:
- 420 грамів курячого філе;
- щіпка паприки;
- щіпка куркуми;
- щіпка чебрецю сухого;
- дрібка солі;
- щіпка перцю чорного;
- 3,5 столові ложки борошна 1 сорту;
- 2 курячих яйця С-1;
- 2 столові ложки білого кунжуту;
- 2 столові ложки чорного кунжуту;
- 2 столові ложки сухого маку;
- 100 мл рослинного масла для фритюру;
- листя петрушки.
Як зробити нагетси в домашніх умовах
Ретельно промиваємо куряче філе, обсушуємо на паперовій серветці або рушнику, нарізаємо скибочками приблизно, 5х8 сантиметрів. Кладемо скибочки у миску, посипаємо всіма приправами, вказаними у рецепті, гарненько перемішуємо.
Беремо три глибокі тарілки та насипаємо у них:
- борошно;
- розбовтане яйце;
- суміш маку та кунжуту.
Спершу кожен шматочок філе обвалюємо у борошні з усіх сторін.
Далі вмочаємо в яйце.
І наостанок обвалюємо у кунжутно-маковій суміші.
На сковорідку або в сотейник наливаємо рослинну олію, нагріваємо її до закипання та обсмажуємо запаніровані курячі нагетси з усіх сторін до золотавої хрусткої скориночки.
Готові ароматні домашні нагетси з курятини перекладаємо на паперовий рушник, щоб стекли залишки олії.
Далі викладаємо їх на тарілку, прикрашаємо свіжими листочками петрушки.
От і все, швидка та оригінальна закуска готова. Можна подавати до столу хрусткі та соковиті курячі нагетси у паніровці з маку та кунжуту та пригощати рідних та гостей. Якщо Ви будете дотримуватися послідовності мого рецепту, то закуска у Вас вийде смачнішою, ніж у Макдональдсі.