Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Суп з морського коктейлю (з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками) і овочами – ситна і смачна перша страва. Готується такий пісний суп з морепродуктами дуже швидко – всього півгодини і він на вашому столі! Звертаю увагу, що запропонований рецепт можна доповнювати різними видами морепродуктів і риби, експериментувати зі спеціями. Якщо хочеться надати страві азіатський колорит, то можна замінити картоплю і макарони на фунчозу, додати філе риби і кайенский перець. Продовжувати читання Суп з морського коктейлю: з креветками, мідіями, кальмарами, осьминожками

Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток за цим рецептом – це смачна страва з риби, яка ідеально доповнить святкове застілля, гармонійно впишеться в обіднє меню і просто незамінна при складанні пісного меню. Приємною особливістю є те, що запікається очищене рибне філе, тобто, готова страва буде без кісток. Та й на приготування цієї гарячої рибної закуски знадобиться всього півгодини і мінімум інгредієнтів, а результат здивує вишуканістю смакових відтінків і пряним букетом ароматів.  Продовжувати читання Смачна скумбрія запечена в фользі в духовці без кісток

Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і білим вином порадує насиченим смаком і пряним ароматом. М’ясо виходить соковите, м’яке і неймовірно смачне. Воно ідеально для подачі на святковий стіл, причому, і як в якості гарячої, так і у вигляді холодної закуски; прекрасно підійде в якості гарячої м’ясної страви до романтичної вечері; а запечене в будній період, може використовуватися для приготування домашніх бутербродів. Продовжувати читання Смачна свиняча лопатка запечена в духовці з лимонами і вином

Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Запечена скумбрія з часником і розмарином – проста страва з вишуканим смаком, яку зможе швидко зробити в домашніх умовах будь-яка господиня. Така гаряча рибна закуска відмінно доповнить гарніри з рису і коренеплодів, урізноманітнить святкове пісне меню красивою і апетитною подачею. Продовжувати читання Скумбрія запечена в фользі з розмарином і часниковим соусом

Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Смачна домашнє печеня із свинини з картоплею та грибами гливи – це звична страва з незвичним букетом смаків і ароматів. Печеня здивує простим приготуванням, апетитною подачею і чарівним поєднанням інгредієнтів. Продовжувати читання Печеня із свинини з картоплею та грибами гливи в духовці

Рисовий гарнір з крабовими паличками – смачний, ситний і ароматний

Пряний рис з морепродуктами і зеленню здивує багатством смаків і ароматів. Страва виходить ситною, смачною і неймовірно легкою. Такий рисовий гарнір простий у приготуванні і його кожен легко приготує всього за півгодини. Продовжувати читання Рисовий гарнір з крабовими паличками – смачний, ситний і ароматний

Запечена свинина з апельсинами в духовці – соковита і смачна м’ясна закуска

Свинина з апельсинами в духовці запечена в фользі – це яскрава в подачі м’ясна страва швидкого і простого приготування. Вирізка, приготована за таким рецептом, виходить дуже м’якою, соковитою, золотистою і казково ароматною. Продовжувати читання Запечена свинина з апельсинами в духовці – соковита і смачна м’ясна закуска

Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому

Ароматна і соковита свиняча корейка з овочами – це шикарна м’ясна страва, яка буде доречною на кожному святковому столі. Свинина за моїм рецептом виходить ніжною, м’якою, з пікантною гострою скоринкою і підсмаженими бочками. Продовжувати читання Запечена свиняча корейка з овочами і грибами по особливому

Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Харчування в студентській їдальні сформувало у мене сталу думку, що грузинський суп харчо – це гострий червоний суп з баранини з додаванням рису, томатів та часнику. Лише за кілька десятків років я випадково натрапила на справжній класичний рецепт. І виявилося, що із зазначених епітетів до супу харчо підходить лише гострий, а із компонентів страви дійсно використовуються лише рис та часник. Продовжувати читання Справжній грузинський суп харчо – м’ясний гострий суп

Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками

Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками