Іспанська паелья з куркою і морепродуктами

Серед страв національної кухні Іспанії найбільшою популярністю користується паелья. Рецептів її приготування існує безліч, я ж вам пропоную валенсійський традиційний рецепт – класична паелья з куркою і морепродуктами. Зазвичай, іспанці готують рис з мідіями, кальмарами та креветками на відкритому вогні прямо на природі. Продовжувати читання Іспанська паелья з куркою і морепродуктами

Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Кускус чи то кус-кус – це корисна крупа, з якої готується безліч традиційних східних страв, починаючи від звичайної каші для гарніру і закінчуючи різноманітними салатами на його основі. Зазначу, що будь яка страва вийде смачною, якщо правильно відварити крупу, щоб вона залишилася розсипчастою. Продовжувати читання Розсипчастий кускус з куркою – проста і смачна друга страва з кус-кус

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Крокети набули популярності в усьому світі. Назва походить від французького слова “croquer”, що означає “хрумтіти”. Чисельність варіантів приготування цієї страви просто вражає! Крокети стануть чудовою закускою, основною стравою чи гарніром, прекрасно доповнять будь-яке свято або посиденьки з сім’єю чи друзями. Продовжувати читання Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Домашній стейк з яловичини на сковороді

У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді

Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Курячий рулет – неймовірно смачна страва. Він стане чудовим доповненням будь-якого застілля. Рулет готується досить швидко, проте приємно вражає своїм смаком. Ця страва не дуже калорійна, тому можете спокійно готувати її вдома. Продовжувати читання Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі

Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні

Запорука успіху будь-якої страви – не тільки правильний рецепт, а і його чітке дотримання.  Пропоную приготувати угорський суп за моїм перевіреним рецептом.  Як завжди, розпочнемо з інгредієнтів.

Продовжувати читання Суп з квашеної капусти, рецепт смачний і простий у приготуванні

Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Куряче філе – досить популярний продукт, який знайдеться чи не в кожному холодильнику.  Іноді так хочеться поласувати ніжною та соковитою курочкою!  Але як посмажити філе так, щоб воно вийшло просто бездоганним? Продовжувати читання Соковите куряче філе в клярі на сковороді швидко і смачно

Смачний шашлик в електрошашличниці зі свинячої шийки

Не завжди є час та можливість, щоб вибратися на природу та поласувати смачним, соковитим шашликом. У такому випадку нам стане у нагоді електрошашличниця.   Продовжувати читання Смачний шашлик в електрошашличниці зі свинячої шийки

Несолодкі профітролі з начинкою із курки та сиром

Закусочні профітролі з несолодкою начинкою – це можливість по-новому глянути на заварне тісто. Нейтральний смак заварної булочки стане ідеальною основою для холодних закусок.
Продовжувати читання Несолодкі профітролі з начинкою із курки та сиром

Курча запечене цілком у рукаві в духовці

Недороге куряче м’ясо завжди мало й має багато шанувальників, тому таким поціновувачам цікаво буде ознайомитися з простим кулінарним рецептом приготування курчати, запеченого цілком у рукаві. Підготовлену тушку завчасно слід натерти ароматними пряними спеціями, що не може не підсилити апетит присутніх за столом.
Продовжувати читання Курча запечене цілком у рукаві в духовці