Наближається пора зимових свят. Багато господинь починають готуватися до головного торжества зими, заздалегідь гортаючи новорічні рецепти салатів. Хочеться порадувати близьких смачними стравами та оригінальною подачею! Продовжувати читання Новорічний салат Годинник – як прикрасити салат на Новий рік 2021
Інгредієнт рецептів: Зелень петрушки
Салат “Оселедець під шубою” з домашнім майонезом
Чудовий на смак, дуже соковитий салат «Оселедець» з домашнім ніжним майонезом — це класика, без якої не уявляють святковий стіл. Існує багато варіантів його приготування. Якщо спробуєте зробити салат за моїм рецептом, він займе перше місце серед усіх способів його приготування, що наявні у Вас. Продовжувати читання Салат “Оселедець під шубою” з домашнім майонезом
Ніжний і смачний листковий салат з крабовими паличками
Цей салат з крабовими паличками відрізняється від звичайного тим, що його викладають шарами. Завдяки цьому він просочується майонезом і стає ще ніжнішим. Продовжувати читання Ніжний і смачний листковий салат з крабовими паличками
Пісний салат з крабовими паличками без майонезу
У дні посту рекомендуємо простий салат без майонезу, основу якого складає білокачанна капуста, яку доповнюють популярні і затребувані в кухарській справі крабові палички. Нам також знадобиться для реалізації рецепту морква і солодка консервована кукурудза. В якості заправки береться олія оливи або інша рослинна. Кулінарні подробиці про те, як готувати пісний салат з крабовими паличками і овочами без майонезу демонструє наш покроково оформлений рецепт з фото. Продовжувати читання Пісний салат з крабовими паличками без майонезу
Картопляні биточки з сиром – простий і смачний гарнір
Любителі страв з картоплі знають безліч рецептів з її використанням. Даний інгредієнт чудово поєднується в стравах дуже з багатьма продуктами. Ось і в нашому рецепті відварну картоплю спочатку перетворюють в пюре, потім, доповнюють сиром, а з отриманої маси вже робляться апетитні і смачні котлетки чи то биточки, які чудово урізноманітнюють повсякденне меню. Продовжувати читання Картопляні биточки з сиром – простий і смачний гарнір
Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний
Запропонований сьогодні смачний курячий суп з вермішеллю і картоплею, селерою, морквою і зеленню петрушки – це легка і вітамінна перша страва найпростішого приготування. Він виходить ситним, пряним і дуже апетитним. Продовжувати читання Картопляний суп з вермішеллю і куркою – простий і смачний
Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів
Коли на зміну осені поступово приходить зима, актуальною стравою на столі стають різноманітні вітамінні овочеві салати. Сьогодні пропоную вашій увазі смачний та дуже корисний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших сезонних овочів. Можна заправити його винним оцтом або ж збризнути лимонним соком. Продовжувати читання Вітамінний салат із сирого буряка, моркви, капусти та інших свіжих овочів
Смачний печінковий торт з грибами та морквою
Яскравою прикрасою будь-якого святкового столу по праву можна вважати торт. До речі, це може бути не лише солодка випічка. Не менш привабливо виглядають на столі закусочні овочеві, м’ясні або печінкові торти. Тож, сьогодні пропоную приготувати саме таку холодну закуску – яскравий та смачний, корисний та простий в приготуванні печінковий торт з грибами та морквою. Продовжувати читання Смачний печінковий торт з грибами та морквою
Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна
Люблю страви з печінки не лише за їх смакові властивості, а й за легкість приготування. Особливо смачні страви виходять з телячої печінки. Коли готую, люблю фантазувати та експериментувати, починається справжній творчий процес. Замінюю спеції та інші додаткові інгредієнтами для отримання нового смаку. Моїй родині найліпше смакує яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді. Продовжувати читання Яловича печінка зі сметаною і сиром тушкована на сковороді – смачна, м’яка та ніжна
Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками
Деякі зовсім прості за своїм походженням страви через певний час займають гідне місце серед золотого фонду рецептів Високої Кухні. Однією с таких страв є традиційний угорський суп-гуляш з чипетке, який спершу був лише повсякденною стравою закарпатських бокорашів та трансільванських пастухів. Традиційно його готують з використанням яловичини чи телятини (можливе додавання й інших видів м’яса, але дуже зрідка). Продовжувати читання Угорський суп-гуляш з чипетке чи то з галушками