Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Фокачча – знаменитий італійський тонкий хліб, який можна подавати з різними стравами, адже він неймовірно смачний.  Продовжувати читання Італійський коржик фокачча з паприкою та кунжутом

Домашні булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі

Впевнена, що кожен хоч раз спробував в Макдональдсі або в кафе фаст-фуду гамбургер. Смачно, та погодьтеся, що краще та корисніше зробити булочки для чізбургерів та гамбургерів в домашніх умовах. Що може бути смачнішого, ніж м’які та пухкі домашні булочки для гамбургерів на сніданок, у які кожен член сім’ї може покласти начинку до смаку? Продовжувати читання Домашні булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі

Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Смачна картопляна запіканка з фаршем, запечена в духовці, стовідсоткового стане безпрограшним варіантом другої страви. Цей рецепт ідеально підходить для повсякденного меню. Таку страву досить легко готувати. Тісто, начинка та соус є відмінним доповненням одне одного. В підсумку, вдається отримати неперевершений смак. Продовжувати читання Картопляна запіканка з фаршем у духовці

Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці

Житній хліб з медом, коріандром, насінням кунжуту – ароматна випічка з хрусткою скоринкою. Продовжувати читання Домашній житній хліб на меду, з коріандром і насінням кунжуту, спечений в духовці

Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

Дуже добре, коли господиня вміє самостійно пекти корисні дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна. Таку випічку, посипану кунжутом і насінинами, можна куштувати як перекус між сніданком, обідом і вечерею. Продовжувати читання Дріжджові булочки з цілозернового та житнього борошна з кунжутом і насінням

М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Коли я вперше подала гостям таку випічку, ніхто особливо не звернув уваги, мабуть, подумали: простий французький багет, тільки спечений вдома. Та як же всі здивувалися, коли при розрізанні побачили соковиту м’ясну начинкою під хрустким тістом. Рулети справляли враження багетів, бо я полила їх соєвим соусом, а він залишив гарні смужки на поверхні м’ясних рулетів. Продовжувати читання М’ясні рулети в багетах по-домашньому

Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Спробуйте приготувати швидку та ексклюзивну закуску в домашніх умовах — нагетси з курячого м’яса в кунжутно-маковій паніровці. Вони чудово доповнять будь-який гарнір. Приємна хрустка скориночка з маку та кунжуту у поєднанні з ніжним курячим філе має пікантний смак. Продовжувати читання Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці

Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом

Часом хочеться здивувати рідних найпопулярнішими екзотичними стравами азіатської кухні, але немає необхідного набору продуктів. Та можна приготувати із тих, що під рукою. А якщо додати соєвий соус (неодмінна складова східних страв), то можна приготувати незвичну та цікаву страву. Продовжувати читання Курка по-китайськи: з овочами і соєвим соусом

Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Для шанувальників смачної домашньої випічки я підготувала сьогодні простий рецепт – ніжна самса з куркою. Щоб швидше побалувати рідних свіжою випічкою та спростити процес приготування, я частенько використовую придбане в магазині готове листкове тісто. Начиняти випічку будемо фаршем з курячого філе чи то грудки. Продовжувати читання Листкова самса з куркою з готового листкового тіста

Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром

Сьогодні пропоную вашій увазі рецепт приготування гарного на смак та привабливого на вигляд закусочного пирога з подвійною начинкою та чудовою назвою – пиріг-соняшник з двома начинками. Як зрозуміло із назви, робиться він у вигляді яскравої квітки. В якості начинки використовується дві суміші – м’ясо та гриби, картопля та сир. Продовжувати читання Дріжджовий пиріг-соняшник з двома начинками: з м’ясом і грибами, з картоплею і сиром