Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска
Інгредієнт рецептів: Чебрець
Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Пісне різотто з білим вином – це смачний і пікантний гарнір з золотистими овочами, а в пост – повноцінна, універсальне в подачі страва. Класичне різотто з вином і овочами відмінно підкреслить смак багатьох закусок і овочевих салатів, порадує пікантністю і тонкою винною ноткою в смаку. Щоб в повній мірі відчути чарівний смак справжнього смачного італійського різотто, подавати страву потрібно гарячою. Продовжувати читання Домашнє різотто з вином і овочами – пісний рисовий гарнір
Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді
Відмінна страва для фуршетного столу з приводу дружньої вечірки або повноцінного святкового застілля – курячі крильця, гомілки чи стегенця в паніровці, обсмажені до золотистої скоринки на сковороді. Такі курячі ніжки з хрусткою скоринкою можна подавати як самостійну страву без будь-якого гарніру. Достатньо доповнити подачу улюбленими соусами, зеленню та овочами (свіжими або маринованими). Продовжувати читання Смачні курячі ніжки з хрусткою скоринкою смажені на сковороді
Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці
Картопля з грибами, запечена в духовці в соусі зі сметани — пікантна та ситна страва на вечерю, де усі інгредієнти збалансовані. Таке поєднання продуктів створює не тільки чудовий смак, але й неймовірний аромат. Сметана надає картоплі особливу ніжність та вершкові нотки, а гриби доповнюють страву пікантністю. Продовжувати читання Картопля з грибами в сметанному соусі, запечена в духовці
Картопляна запіканка з фаршем у духовці
Смачна картопляна запіканка з фаршем, запечена в духовці, стовідсоткового стане безпрограшним варіантом другої страви. Цей рецепт ідеально підходить для повсякденного меню. Таку страву досить легко готувати. Тісто, начинка та соус є відмінним доповненням одне одного. В підсумку, вдається отримати неперевершений смак. Продовжувати читання Картопляна запіканка з фаршем у духовці
Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель
Сьогодні в нашому меню смачна та проста страва — тефтелі з рубленого м’яса та картоплі. Родзинка страви — знаменитий білий соус бешамель. Свій простий рецепт я доповнюю покроково відзнятими фото та докладно розповідаю усі тонкощі приготування в духовці тефтелів з картоплею під соусом бешамель. Продовжувати читання Тефтелі з картоплею під вершковим соусом бешамель
Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці
Спробуйте приготувати швидку та ексклюзивну закуску в домашніх умовах — нагетси з курячого м’яса в кунжутно-маковій паніровці. Вони чудово доповнять будь-який гарнір. Приємна хрустка скориночка з маку та кунжуту у поєднанні з ніжним курячим філе має пікантний смак. Продовжувати читання Домашні нагетси з курки в кунжутно-маковій паніровці
Домашній стейк з яловичини на сковороді
У наш час стейк є дуже популярною стравою. Його готують практично в кожному ресторані. Проте перенесімося в Стародавній Рим. Чому туди? Бо саме Стародавній Рим уважається місцем виникнення цього рецепту приготування м’яса. Проте своєї популярності стейки набули саме завдяки США, ставши частиною національної кухні. Продовжувати читання Домашній стейк з яловичини на сковороді
Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі
Курячий рулет – неймовірно смачна страва. Він стане чудовим доповненням будь-якого застілля. Рулет готується досить швидко, проте приємно вражає своїм смаком. Ця страва не дуже калорійна, тому можете спокійно готувати її вдома. Продовжувати читання Смачний рулет з курячої грудки в духовці запечений в фользі
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані підкорює легкістю у приготуванні та смаком. Продовжувати читання Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані