Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Паштет із печінки з винним желе – родзинка французької кулінарії. Закуска вишукана в смаку, ароматна, ніжна і неймовірно красива в подачі. Желе з вина, після уварювання, зовсім на містить алкоголю. Залишається тільки насичений солодкуватий смак з приємною кислинкою, яка чудово доповнює паштет. Шар желе не просто надає страві вишуканого смаку, але і оберігає паштет від завітрювання. Продовжувати читання Паштет з печінки з желе із вина – вишукана холодна закуска

Домашня куряча шинка в мультиварці

Домашня шинка – це не тільки смачно, а ще і стовідсотково безпечно. Тому, якщо ви любите цю закуску – пропонуємо рецепт в мультиварці. Продовжувати читання Домашня куряча шинка в мультиварці

Корисний смачний десерт з сиру з желатином

Скільки не розповідайте дітям про те, що сир надзвичайно корисний для організму, мало хто з малюків охоче їсть натуральний сир. Тому і вдаються мами на різні хитрощі, як приготувати сир, щоб він не втратив своїх якостей і водночас страва мала привабливий вигляд для дитини. Продовжувати читання Корисний смачний десерт з сиру з желатином

Сирник на пісочному тісті з аличею чи то сирна запіканка

Зробити незвичайну та дуже смачну сирну запіканку можна з використанням пісочного тіста та аличі. Такий десерт можна ще назвати відкритий пісочний пиріг з сиром або сирник на пісочному тісті. Але, як би ви не назвали цю страву, подавати її до столу краще з чашечкою ароматного чаю чи кави. 🙂 Продовжувати читання Сирник на пісочному тісті з аличею чи то сирна запіканка

Смачний сирний десерт з курагою та арахісом в шоколадному кошику

Колись давно моя подруга написала мені рецепт великодніх крашанок, які виготовляються з шоколаду, сиру і начинки. Та у рецепта був недолік: на приготування вишуканого кондитерського шедевру потрібно витратити багато часу. Тому я адаптувала давній рецепт подруги на свій: смачний десерт з сиру, арахісом та курагою у шоколадному кошику. Процес приготування десерту простий та швидкий, він підійде навіть для початківців у кулінарії. Продовжувати читання Смачний сирний десерт з курагою та арахісом в шоколадному кошику

Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Морозиво, напевно, один із найпопулярніших десертів. Його полюбляють і діти, і дорослі. Батьківщиною морозива вважається Стародавній Китай, де цей десерт готували для імператорів. Ласувати морозивом полюбляв й Олександр Македонський. Продовжувати читання Домашній вершковий пломбір – морозиво зі згущеного молока, вершків і жовтків

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній рулет з курячих грудок з болгарським перцем та ароматними спеціями – це чудова закуска, яку можна подавати до святкового столу. Вона не тільки смакує, а ще і має дуже гарний зовнішній вигляд. Продовжувати читання Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Знамениті на весь світ відкриті пісочні віденські пироги – це смачна випічка з ягодами на основі м’якого пісочного тіста. Я також спробувала в домашніх умовах приготувати таку вишукану випічку, додавши у пісочну основу консервовані у власному соку вишні під желейною заливкою. Готовий десерт перевершив усі сподівання. Продовжувати читання Домашній віденський пиріг з вишнею в желе – пісочний тарт

Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Дуже смачний сирний десерт із желатином, печивом і ягодами – це можливість нагодувати малюків продуктами, які вони, переважно, категорично відмовляються їсти. Продовжувати читання Сирний десерт із желатином, печивом і ягодами

Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів

Не завжди десерти та тістечка прикрашають кремом. Іноді, щоб десерт набув гарний та закінчений вигляд, достатньо покрити його глянсовою глазур’ю (глясажем).  Продовжувати читання Шоколадна дзеркальна глазур для тістечок і десертів