Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній рулет з курячих грудок з болгарським перцем та ароматними спеціями – це чудова закуска, яку можна подавати до святкового столу. Вона не тільки смакує, а ще і має дуже гарний зовнішній вигляд.

Для приготування рулету необхідно взяти:

  • 850 грамів свіжої курячої грудки;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • 1 пачку (15 грамів) швидкорозчинного желатину;
  • 1/3 частину червоного пекучого перцю;
  • 1 чайну ложку сухого кореня селери;
  • 2,5 чайної ложки подрібненого кропу;
  • 1,5 чайної ложки крупної солі;
  • 0,5 чайної ложки сушеного часнику в порошку.

Як приготувати курячий рулет з болгарським перцем в духовці

Спочатку треба підсмажити перець на сковорідці гриль з усіх боків. Процедура займе 15-17 хвилин.

запікаємо перець

Далі загорніть  перець в поліетиленовий пакет, щільно закрийте та лишіть на 3 хвилини. Так він охолоне, а верхня шкірка відділиться і її буде дуже легко зняти. Після цієї процедури дістаньте насіння та поріжте перець на смужки.

Чистимо і нарізаємо перець

Далі промийте курячу грудку і наріжте її довгими шматочками.

Нарізаємо курячу грудку

Після цього посипте грудку всіма спеціями, додайте желатин та все добре перемішайте.

Додаємо всі спеції

Тепер візьміть форму, закрийте фольгою та викладіть в неї куряче філе і перець.

Закладаємо філе і перець у форму

Розігрійте духовку до 190-та градусів за Цельсієм, закрийте рулет фольгою зверху та запікайте протягом 35-ти хвилин.

Коли ви дістанете рулет з духовки, не розкривайте фольгу, а покладіть зверху прес та почекайте, доки страва повністю охолоне.

Рулет під пресом

Ось такий гарний рулет у вас має вийти.

застиглий рулет

Рулет треба подавати порізаним на шматочки.

нарізаємо рулет

Така гарна і смачна закуска точно сподобається вашим гостям.

Мозаїчна рулет з червоного перцю і м'яса птиці

Готуйте цей дієтичний рулет, куштуйте самі та пригощайте близьких смачною і корисною стравою.