Домашній рулет з курячих грудок з болгарським перцем та ароматними спеціями – це чудова закуска, яку можна подавати до святкового столу. Вона не тільки смакує, а ще і має дуже гарний зовнішній вигляд.
Інгредієнти: Болгарський перець, Желатин, Корінь селери, Кріп, Куряча грудка, Сіль, Спеції, Часник
Для приготування рулету необхідно взяти:
- 850 грамів свіжої курячої грудки;
- 1 червоний болгарський перець;
- 1 пачку (15 грамів) швидкорозчинного желатину;
- 1/3 частину червоного пекучого перцю;
- 1 чайну ложку сухого кореня селери;
- 2,5 чайної ложки подрібненого кропу;
- 1,5 чайної ложки крупної солі;
- 0,5 чайної ложки сушеного часнику в порошку.
Як приготувати курячий рулет з болгарським перцем в духовці
Спочатку треба підсмажити перець на сковорідці гриль з усіх боків. Процедура займе 15-17 хвилин.
Далі загорніть перець в поліетиленовий пакет, щільно закрийте та лишіть на 3 хвилини. Так він охолоне, а верхня шкірка відділиться і її буде дуже легко зняти. Після цієї процедури дістаньте насіння та поріжте перець на смужки.
Далі промийте курячу грудку і наріжте її довгими шматочками.
Після цього посипте грудку всіма спеціями, додайте желатин та все добре перемішайте.
Тепер візьміть форму, закрийте фольгою та викладіть в неї куряче філе і перець.
Розігрійте духовку до 190-та градусів за Цельсієм, закрийте рулет фольгою зверху та запікайте протягом 35-ти хвилин.
Коли ви дістанете рулет з духовки, не розкривайте фольгу, а покладіть зверху прес та почекайте, доки страва повністю охолоне.
Ось такий гарний рулет у вас має вийти.
Рулет треба подавати порізаним на шматочки.
Така гарна і смачна закуска точно сподобається вашим гостям.
Готуйте цей дієтичний рулет, куштуйте самі та пригощайте близьких смачною і корисною стравою.