Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Шоколадно-мигдальна панна-котта – це оригінальний десерт, що має італійське походження. Він неабияк зачарував своїми запаморочливими пахощами та дуже ніжною структурою багатьох ласунів у всьому світі. Не може не радувати й те, що цей десерт не треба пекти, а це значно заощаджує час.
Продовжувати читання Миндально-шоколадна домашня панна-котта

Галантин з курки на швидку руку, на пару

Галантин – це холодець з нежирного м’яса: птиці, кролика, телятини, дичини. Також в нього додають овочі, гриби, сир, щоб зробити страву гарнішою. Продовжувати читання Галантин з курки на швидку руку, на пару

Простий і смачний сирний десерт з желатином і бананом

Зазвичай, перед більшістю господинь постає питання: що приготувати з невеликої кількості сиру, яка залишилася. Існує надзвичайно смачний перевірений і дуже корисний сирний десерт з желатином, який є гідним виходом із подібної ситуації. Продовжувати читання Простий і смачний сирний десерт з желатином і бананом

Курячий розвантажувальний день – дієта Шість пелюсток

Третій день дієти Шість пелюсток, називається курячим розвантажувальним. Це день білого курячого м’яса, тобто 300-500 грамів грудки, приготовленої лише дієтичними способами. Їсти страви потрібно протягом дня з мінімальним додаванням прянощів, зелені та солі. Продовжувати читання Курячий розвантажувальний день – дієта Шість пелюсток

Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Сальтисон – це гостра та пряна італійська варена ковбаса зі шматочків м’яса і додаванням фаршу. І зараз ми розкажемо, як цю страву можна приготувати за допомогою мультиварки та спеціального приладдя, в якому робиться шинка.
Продовжувати читання Домашній сальтисон з курки в мультиварці в прес формі для шинки

Смачний яблучний мус з желатином – низькокалорійний десерт

Яблучний мус з желатином і фруктозою – це смачний та низькокалорійний десерт, який легко приготувати. Продовжувати читання Смачний яблучний мус з желатином – низькокалорійний десерт

Оригінальний бісквітний десерт: бісквіт в силіконових формочках з желе та ягодами

Дієта не є приводом відмовлятися від ласощів. Ідеальним свідченням цього є легкий в приготуванні бісквітний десерт з желе та ягодами свіжої малини. Продовжувати читання Оригінальний бісквітний десерт: бісквіт в силіконових формочках з желе та ягодами

Домашнє ягідне желе з желатином з брусниці – смачний низькокалорійний ягідний десерт

Серед ласунів можна зустріти багато шанувальників такого легкого десерту, як фруктово-ягідне желе. Великий асортимент різноманітних готових желе та напівфабрикатів для його приготування можна легко знайти в будь-якому магазині.
Продовжувати читання Домашнє ягідне желе з желатином з брусниці – смачний низькокалорійний ягідний десерт

Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Глазур завжди робить випічку гарнішою, смачнішою та захищає її від черствіння. Тому ми звикли використовувати глазур для оформлення та прикрашання булочок, кексів і, звісно ж, великодніх пасок.

Продовжувати читання Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом

Панакота – це ніжний і легкий італійський десерт для приготування якого, якщо слідувати класичному рецепту, використовують вершки. Продовжувати читання Італійський десерт панакота зі сметани з апельсиновим соусом