Простий шоколадний бісквітний торт з желейним сметанним кремом

Простий бісквітний пиріг зі сметанковим кремом – це дуже смачна випічка, яку завжди можна подати до святкового столу. Продовжувати читання Простий шоколадний бісквітний торт з желейним сметанним кремом

Шоколадна вершково-молочна глазур – хороший рецепт, як зробити шоколадну глазур

Якщо Ви хочете приготувати торт, рулети чи святкову паску не просто смачними, але й оригінально прикрашеними, то скористайтеся цим рецептом, приготуйте ароматну шоколадну вершково-молочну глазур. Продовжувати читання Шоколадна вершково-молочна глазур – хороший рецепт, як зробити шоколадну глазур

Варена шоколадна сметанна глазур з какао для кексу, торта, паски

Глазур завжди чудово доповнює будь-яку домашню випічку: рулети, торти, паски, печиво та кекси. Вона служить не тільки прикрасою, але й робить випічку ароматнішою та смачнішою. Найпопулярніший варіант цієї шоколадної смакоти — сметанна глазур з какао. Приготувати її простіше простого, а з цим рецептом впорається навіть той, хто вперше спробує готувати такі ласощі. Продовжувати читання Варена шоколадна сметанна глазур з какао для кексу, торта, паски

Простий і смачний кекс з родзинками на кефірі в формочках, спечений в духовці

Такі домашні кекси готувати досить просто та швидко, інгредієнти, які потрібні для того щоб їх зробити, майже завжди є під руками, а смак десерту неабияк радує. Начинкою для них можуть бути не лише родзинки, а й подрібнені горіхи, цукати або заморожені ягоди малини чи смородини.  Продовжувати читання Простий і смачний кекс з родзинками на кефірі в формочках, спечений в духовці

Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Сьогодні я зруйную ваші ілюзії про те, що кольорову глазур готувати складно.  Насправді, це зовсім не так. Готується така глазур на воді без додавання яєць та жирів. Вона стане чудовою прикрасою для торта, пасок чи іншої випічки. Продовжувати читання Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Практично будь-яку випічку можна перетворити на кулінарний шедевр, просто додавши глазур на основі ягідного соку та цукрової пудри.  Як бачите, молоко та яйця у цьому рецепті ми не використовуємо, тож таку глазур і вегетаріанцям можна, і у період посту. Червона глазур не лише око радує, а й готується елементарно. Продовжувати читання Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Гадаю, багато з вас здивуються, коли я скажу, що глазур буває пісною. Проте, це аж ніяк не впливає на її смакові властивості. Завдяки аромату лимону та легкій кислинці, біла глазур стане вдалим доповненням навіть  найпростішої випічки. Продовжувати читання Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

За цим простим рецептом Ви зможете приготувати унікальний кондитерський напівфабрикат, що стане Вам у пригоді не тільки, щоб святково прикрасити паску. Білкову глазур з цукром можна приготувати заздалегідь, вона допоможе прикрасити кекси, печива, пряники та зробить смак випічки ще більш привабливим. Продовжувати читання Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

Хороша шоколадна глазур з какао, сметани, молока і масла

Рецептів приготування смачної шоколадної глазурі безліч, та й готують господині її найчастіше, ніж інші види. Адже це універсальний та швидкий варіант надати будь-якій випічці чи торту вишуканого вигляду та більш насиченого ароматного смаку. Якщо Ви сумніваєтесь, чим прикрасити печиво, паску чи торт, спробуйте приготувати смачну глазур з какао. Продовжувати читання Хороша шоколадна глазур з какао, сметани, молока і масла

Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном

Випічка, вкрита глазур’ю, завжди виглядає святково. А ніжна лимонна глазур на вершковій основі зробить смак паски чи торта яскравішим та багатшим. По суті, глазур — це родзинка випічки. Продовжувати читання Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном