Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Сьогодні я зруйную ваші ілюзії про те, що кольорову глазур готувати складно.  Насправді, це зовсім не так. Готується така глазур на воді без додавання яєць та жирів. Вона стане чудовою прикрасою для торта, пасок чи іншої випічки. Продовжувати читання Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Практично будь-яку випічку можна перетворити на кулінарний шедевр, просто додавши глазур на основі ягідного соку та цукрової пудри.  Як бачите, молоко та яйця у цьому рецепті ми не використовуємо, тож таку глазур і вегетаріанцям можна, і у період посту. Червона глазур не лише око радує, а й готується елементарно. Продовжувати читання Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Гадаю, багато з вас здивуються, коли я скажу, що глазур буває пісною. Проте, це аж ніяк не впливає на її смакові властивості. Завдяки аромату лимону та легкій кислинці, біла глазур стане вдалим доповненням навіть  найпростішої випічки. Продовжувати читання Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Глазур завжди робить випічку гарнішою, смачнішою та захищає її від черствіння. Тому ми звикли використовувати глазур для оформлення та прикрашання булочок, кексів і, звісно ж, великодніх пасок.

Продовжувати читання Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Для тих господинь, яким подобається домашня солодка випічка (тістечка, торти, рулети), я хочу рекомендувати простий рецепт кавової глазурі на воді. Цей спосіб оформлення випічки виручає мене, коли під рукою мінімум інгредієнтів або в сім’ї тримають піст. Зазначу, що ця пісна кавова глазур для торта та інших десертів – це ще й основа, що дає можливість приготувати смачний та дуже ароматний ніжний крем. Продовжувати читання Пісна кавова глазур для торта, рулету та інших десертів

Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами

Існує кілька способів нанесення кракелюра на пряники. Ефект кракелюра – це ефектне і красиве покриття пряників тріщинами. Продовжувати читання Білий кракелюр на пряниках – покриття пряників тріщинами