Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Сьогодні я зруйную ваші ілюзії про те, що кольорову глазур готувати складно.  Насправді, це зовсім не так. Готується така глазур на воді без додавання яєць та жирів. Вона стане чудовою прикрасою для торта, пасок чи іншої випічки. Продовжувати читання Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді – простий рецепт пісної глазурі

Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Практично будь-яку випічку можна перетворити на кулінарний шедевр, просто додавши глазур на основі ягідного соку та цукрової пудри.  Як бачите, молоко та яйця у цьому рецепті ми не використовуємо, тож таку глазур і вегетаріанцям можна, і у період посту. Червона глазур не лише око радує, а й готується елементарно. Продовжувати читання Червона глазур з цукрової пудри і соку ягід – як зробити пісну глазур без яєць

Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Гадаю, багато з вас здивуються, коли я скажу, що глазур буває пісною. Проте, це аж ніяк не впливає на її смакові властивості. Завдяки аромату лимону та легкій кислинці, біла глазур стане вдалим доповненням навіть  найпростішої випічки. Продовжувати читання Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку

Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

За цим простим рецептом Ви зможете приготувати унікальний кондитерський напівфабрикат, що стане Вам у пригоді не тільки, щоб святково прикрасити паску. Білкову глазур з цукром можна приготувати заздалегідь, вона допоможе прикрасити кекси, печива, пряники та зробить смак випічки ще більш привабливим. Продовжувати читання Цукрова глазур для паски біла і шоколадна – простий рецепт, як зробити цукрову глазур

Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном

Випічка, вкрита глазур’ю, завжди виглядає святково. А ніжна лимонна глазур на вершковій основі зробить смак паски чи торта яскравішим та багатшим. По суті, глазур — це родзинка випічки. Продовжувати читання Холодна вершкова глазур з цукровою пудрою і лимоном

Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Глазур завжди робить випічку гарнішою, смачнішою та захищає її від черствіння. Тому ми звикли використовувати глазур для оформлення та прикрашання булочок, кексів і, звісно ж, великодніх пасок.

Продовжувати читання Пасхальна глазур з желатином для паски (без яєць)

Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Сирцева глазур – так називається різного ступеня густоти білкова маса отримана при змішуванні яєчного білка з цукровою пудрою. Залежно від густоти, вона має різне призначення. Густою глазур’ю наносять контури і візерунки на випічку. зазвичай, Продовжувати читання Біла та кольорова сирцева глазур – рецепт як приготувати глазур з білка і цукрової пудри

Білкова глазур для паски – як зробити білкову глазур з цукрової пудри

Білкова глазур є одним з найбільш популярних варіантів традиційної прикраси паски. Крім цього, вона відмінно підходить для прикраси кексів і пряників. На неї відмінно лягають Продовжувати читання Білкова глазур для паски – як зробити білкову глазур з цукрової пудри

Краща шоколадна глазур на сметані – рецепт як зробити глазур з какао, сметани і вершкового масла

Смачна шоколадна глазур на сметані сподобається і, напевно, стане в нагоді кожній господині. Вона радує не тільки легкістю приготування, але і відмінним смаком і ароматом, стає родзинкою випічки, і відмінно підходить не тільки Продовжувати читання Краща шоколадна глазур на сметані – рецепт як зробити глазур з какао, сметани і вершкового масла

Варена лимонна глазур для паски з вершковим маслом – простий рецепт вершкової глазурі без яєць

За цим рецептом вершкову глазур варять з цукрової пудри, лимонного соку і вершкового масла. Вона є відмінним доповненням для ароматної паски, пряників, кексів і печива. Лимонна глазур робить випічку Продовжувати читання Варена лимонна глазур для паски з вершковим маслом – простий рецепт вершкової глазурі без яєць